Fri, Dec. 9th, 2016, 11:02 pm
[info]tethys_: Ko es esmu izdarījusi?

Atkal Krēsla. Tava grāmata atgādina Krēslu. Un tad vienmēr rodas tās pārdomas, vai tā saka tikai tāpēc, ka tā ir grāmata par romantiku un vampīriem (vienīgā līdzība, ko es spēju saskatīt, bet ok, esmu tikai filmas redzējusi), vai arī es tiešām esmu sev izrakusi drausmīgu, dziļu kapu?
Jo man ne vismazākajā mērā neliekas, ka mana grāmata ir līdzīga Krēslai, cik spriežu no filmām. Darbība notiek ar pieaugušajiem, galvenajiem varoņiem ir 23, 27 un 33 gadi, tā nenotiek skolā, nav runa par pusaudžiem, ok, ir, bet ne centrālajā vietā. Labi, es rakstu par to, ka kāds jūsmo par kāda izskatu un nespēj nolaist acis, un, ko gan tu neteiksi, beigās izrādās, ka tas ir bijis tikai hormonu un tiešām objektīvi ļoti skaista izskata raisīts juceklis, un beigās šie cilvēki nemaz nav kopā. Vēl jo vairāk, ko tu neteiksi, manam mīlas trijstūrim beigas ir tādas, ka kopā saiet nevis skuķis ar vienu no vīriešiem, bet gan viens no vīriešiem kopā ar skuķi un vēl otru vīrieti piedevām. Sākotnējā romantika izrādās kaut kāds juceklis un skuķis ar pirmo vīrieti paliek tikai draugi. Manā grāmatā vēstījums tieši ir tāds, ka monogāma savienība uz mūžu ir pārāk ilgi vampīra mūžam (nu, cilvēka varbūt arī). Jēziņ, nu tur taču VISS ir citādāk!!!!!!!!
Kāpēc man tas ir visu laiku jādzird??? Vai viņi visi ir jukuši vai arī es esmu jukusi un esmu uzrakstījusi Krēslu2??? Kā to var nepamanīt?
Jebal. Krēsla ir derdzīga radība, es tās filmas noskatījos tāpēc, lai man būtu kaut kāds viedoklis, un tāpēc, ka smagi slimoju, un nespēju neko normālu sagremot. Ja man būtu jālasa, es laikam trieku ķertu procesā.
Vai es neķeru trieku no savas grāmatas tikai tāpēc, ka tā ir mana, un esmu sev aizmālējusi acis?
Ja tas nebūtu jau ceturtais cilvēks, kas man kaut ko tādu saka, es neapsvērtu to, ka esmu jukusi, bet tagad man tiešām sāk likties, ka kaut kas man nav ar saprātu kārtībā. Kuram te ir taisnība???
:(

From:
( )Anonymous- this user has disabled anonymous posting.
Username:
Password:
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message: