Tue, Feb. 2nd, 2016, 11:51 pm
[info]kaszczejs

Par posta noslēdzošo daļu. Jebkuram cilvēkam ir tiesības izteikt savu viedokli, un īpaši jau nu par publiski klāstītām problēmām. Plus - ja sieviete izklāsta vīrietim problēmu, tad pēc patriarhālā standarta, kurš jau tūkstošiem gadu valda pasaulē, tas nozīmē, ka viņa pieprasa no vīrieša to atrisināt vai vismaz atrast un parādīt risinājuma ceļu. Un tā kā tu, tāpat kā daudzas cibones, stipri aizraujies ar savu problēmu publisku gruzīšanu uz apkārtējiem, tad nevajadzētu brīnīties, ka uz to seko vīrieša standarta reakcija: tev uzdota problēma - izdomā risinājumu.
No otras puses, tev tāpat ir tiesības neklausīties nevienā, ieskaitot mani vai sai savu paziņu, un sūtīt defecēties. Apvainojums šai gadījumā būtu nepelnīts, bet patriarhālais stils atzīst sievieti par emocionāli nepilnvērtīgu būtni, kurai attiecīgi ir tiesības uz neadekvātu uzvedību.
Par posta sākumu es īpaši nespriežu, jo tavā izklāstā viņa rīcība izskatās visai stulbi, lai gan ne gluži aiz tevis rakstītiem iemesliem, bet neesmu drošs par tava emocionālā novērtējuma precīzumu :)

From:
( )Anonymous- this user has disabled anonymous posting.
Username:
Password:
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message: