Thu, Jul. 30th, 2015, 10:20 pm
[info]tethys_: Trikša planējumi

Tikko redzēju garāko un nesakarīgāko Trikša spolējumu visā Trikša vēsturē. Viņa kaut ko ņēmās virtuvē, nometa karotīti, es iebļāvos "TRIKSI!" un viņa šāvās ārā no virtuves, bet es biju priekšā, viņa mēģināja pagriezties visos virzienos vienlaicīgi, kas rezultējās tik šausmīgi smieklīgās kustībās, ka es, protams, sāku smieties, viņu tas satrauca vēl vairāk, viņa ieskrēja ar galvu grāmatplauktā, turpināja spolēt, es pagāju malā, lai kaķis nenojūdzas, un viņa, visu laiku šausmīgi spolējot, ķepām kustoties uz visām pusēm ieplanēja guļamistabā. Tas izskatījās tā, kā multenēs rāda, kad kādam apakšā parādās tas kāju virpulis, tikai viņa skrēja uz vietas lielāko tiesu.
Mans kaķītis uztraukumā zina tikai to, ka ātri jākustina kājas, bet kā un kurā virzienā - to viņa totāli aizmirst. Tad ir briesmīga nagu skrāpēšanās skaņa pret grīdu, un kaķis planē nesakarīgos virzienos, bet šis bija pats izcilākais. Daudz kas ir redzēts, bet šitik ilgu histērisku planēšanu virs kāju murskuļa, vēl ar plauktā ietešanos es nebiju vēl redzējusi.
Es tagad jūtos totāli pārsmējusies, kaķītis guļ stūrī un nokaunas. Ja pat Triksim ir kauns, tad tas bija kaut kas šausmīgs tiešām, viņai parasti ir vienalga.
Bēg viņa tā, it kā man būtu paradums viņu šausmīgi sodīt un sist, lai gan tas nebūt nav taisnība.

From:
( )Anonymous- this user has disabled anonymous posting.
Username:
Password:
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message: