Sat, Oct. 4th, 2014, 01:01 pm
[info]tethys_: Rockabilly un neparasts puisis

Izrādās, jauka vieta.
Bet, kas mani nošokēja, es biju pieradusi, ka 100% vīriešu patīk doma par divām meitenēm kopā, paskatīties, varbūt piedalīties, bet vismaz paskatīties, kaut vai video formātā noteikti... Es tiešām biju tik ļoti pieradusi, ka tā tas dzīvē ir, ka biju neviltoti pārsteigta, kad satiktu cilvēku, kam tas nepavisam nepatīk. Protams, ka šeit var saraksties uzreiz cilvēki, kas teiks - es arī, es arī, nav mūsu tik maz, bet reālajā dzīvē tādus puišus es neredzu. Viņi likās kā tādi mītiski vienradži, sastopami varbūt vienīgi kaut kur TF vai kur... bet ne normālā vidējajā sabiedrībā.
Vai arī es tikai ar tādiem pinos?
Vēl puisim likās ļoti jocīgi, kā var uzvilkt drēbes, kas ir bijušas mugurā manai draudzenei... tas esot pretīgi, pat tad, ja viņas mazgātas pēc tam un draudzene tīrīga. Khemm... es vispār neatceros, burtiski neatceros, kad būtu pirkusi citādas, ne humpalu drēbes... :D Neteicu, jo tā jau iespaids par mani bija nelāgs, tiešām likās, ka cilvēks izvemsies, uz manām humpaldrēbēm skatoties. Nu labi, humpalas, par kurām tu nezini, kurš bomzis vilcis, bet manas draudzenes?
Tas vispār bija tik jocīgs cilvēks. Visiem maniem draugiem stāstiņi par meiteņu vakariem ar drēbju maiņām, draudzeņu apskatīšanu apakšveļā, korsetēs, un to visu... pārējo, kas jau sākas pie dzēruma pakāpes... liekas ļoti seksīgi un forši. Viņi gribētu tādos piedalīties.
Vai es tiešām apgrozos... perveļu aprindās?
Puiši - tas ir tā cik pierasts, ka puisim nepatīk lesbiešu porns un paskatīties uz divām dāmām? Ja godīgi? Kamēr es biju attiecībās ar sievieti, nekad nesaskāros ar negatīvu attieksmi, tikai ar siekalas tecināšanu pakaļ...
Nopietni, tik jancīgu cilvēku redzējusi sen nebiju.

From:
( )Anonymous- this user has disabled anonymous posting.
Username:
Password:
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message: