entries friends calendar user info red Previous Previous Next Next
where i lay my head is home - nibiru
terrible_lie
[info]terrible_lie
Add to Memories
Tell A Friend
nibiru
Comments
terrible_lie From: [info]terrible_lie Date: May 15th, 2003 - 12:06 pm (Link)
tja, viss tevis mineetais jau arii ir novedis pasauli liidz tam staavoklim, kaadaa taa tagad ir :/

veediskajaa kultuuraa dziives ritums tiek sadaliits chetraas eeraas, no kuraam peedeejaa ir kali yuga eera, kad cilveeki ir ljauni, nenoviidiigi un visaadi citaadi slikti un tad arii pasaulei gals pienaak .. tiesa gan, peec tam atkal viss cikls saakas no jauna, tachu mums jau to vairs nepiedziivot .. katraa zinjaa veediskajaa literatuuraa kali yuga laikmeta paziimes ir skaidri aprakstiitas un tas viss attiecas uz patreiz notiekosho :) es tikai diemzhee vairs neatceros, cik ilgi vispaar kali yuga vilkaas (slinkums taga mekleet), tachu patreiz taa tuvojas beigaam, liidz ar ko arii pasaules gals, kaadu mees to uztveram, vairs nav taalu
From: [info]bjorka_ Date: May 15th, 2003 - 12:16 pm (Link)
OO, jaa tie cilveecinji taalajaa zilonju zemee, kuriem patiik pluncaaties netiiraa uudenii, un no kuriem ceelusies arii cigaani (vai es uzticos cigaaniem??) ir baigie filozofi. Viegli attaisnot savu nenoviidiibu, slinkumu, ljaunumu - nu mees dziivojam taadaa laikmetaa un mums taadiem jaabuut.
Bet no otras puses - ja man jau dziljaa beerniibaa nebuutu sadziitas visas sitaas kristiesu padariisanas, es par to paintereseetos nopietnaak. (Nav labaaka kristiesa par neegjeri un labaaka budista par eiropieti). Bet indusisms... Taa dalja, kas pie mums nonaakusi caur krisnaiidiem... (jebsu man galvaa ir putra??) Ehh, pareizi dara mans mazais braalis, ka meitu nekristii. Nav ko, paaugsies, padomaas pati... (vecmaaminja protams ir aarpraataa :)) ).
22 comments or Leave a comment
profile
noguris, taču laimīgs
Name: noguris, taču laimīgs
Website: red
calendar
Back April 2007
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930