paaugstināta temperatūra - Komentāri [entries|archive|friends|userinfo]
bija

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

14. Apr 2021|00:23

neraate
Man šķiet, ka cita, kaut kur GNP teritorijā, ja nekļūdos un ģimene.

Tu līdz tai Lucavsalai vispirms aizbrauc. Es aizgāju uz Tīruma ielas dārziņiem un pārgribēju. Jo nu man nav iekšā pašai taisīt sētu un pat ja to uzblieztu, tādas vietas, kur nav uzreiz blakus reāls bomžatņiks ar bomžu virtuvi, dīvānu čila zonai un vispār parastu sadzīvi zem klajas debess vai nepārprotami pa vidu aizdomīgai taciņai, es neatradu. Un man der pļava, man nevajag fancy vai iekārtotu, bet tomēr ar bērniem kopā ejot gribas to vidi pēc iespējas drošu.
Un Lucavsalā pag.gad. brīvie bija pavisam tālu no pieturas. Lai gan šogad pēkšņi Ūpju ielā pie Dienvidu tilta bija atbrīvojies viens apvienotais pleķis numerācijā pa vidu, iespējams ir dimants.
Ja jābrauc ar sabiedrisko UN sīku riteņiem, jo tālu jāiet, plus mugureni, plus darbarīkiem, padzerties un uzkodas 4 cilvēkiem, iespējams arī ratiņsomu, nu laikam nebūs.
Bet vismaz izpētīt kārtīgi kuri pleķi pieejami, piezvanīt tantei un aizbraukt uz vietas dzīvē apskatīties gan ir vērts. Un ja tu aizbrauc un ir forša pļava, piebaksti man ar. Paprikas man šogad ir sadīgušas ;)
Link Read Comments

Reply:
No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Esi modrs! Lietotājs ir ieslēdzis anonīmo komentētāju IP adrešu noglabāšanu..