paaugstināta temperatūra - 215 [entries|archive|friends|userinfo]
bija

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

215 [23. Maijs 2019|15:22]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Linkir doma

Comments:
[User Picture]
From:[info]temperature
Date:23. Maijs 2019 - 16:02
(Link)
lietuvā esot lētāk, tā man saka. tūkstotis par aci.
bet pēc 20 gadiem pie brillēm ir tā pierasts, ka, ja es varētu sakrāt 2k, es tos iztērētu kaut kur pilnīgi citur.
From:[info]tviglis
Date:23. Maijs 2019 - 19:06
(Link)
Es nezinu, kādas jums specifiskās diagnozes, bet LV to mierīgi var paveikt iekļaujoties 1000 EUR par abām kopā. Mans labākais lēmums veselības jomā ever.
https://www.acuklinika.lv/cenas/
[User Picture]
From:[info]temperature
Date:23. Maijs 2019 - 19:20
(Link)
paldies par informāciju! es pati nebiju neko meklējusi, dzīvoju uz "viena tante teica". vismaz nu man būs pamatots priekšstats. :)
From:[info]tviglis
Date:23. Maijs 2019 - 19:57
(Link)
Ņem par labu! Lietuvā ir vēl lētāk, bet Maximas acu operācijas versija mani neuzrunā.
Un atbildot uz posta pārdomām, sajūtas ir neaprakstāmi labas, īpaši pēc gadiem ar brillēm. Pēc kāda laika sākotnējā sajūsma katru rītu nedaudz mazinās, bet joprojām apzinos un kaifoju, cik labi ir ar normālu redzi.
[User Picture]
From:[info]temperature
Date:23. Maijs 2019 - 22:46
(Link)
tu izlēmi to darīt, jo brilles tiešām traucēja? es, kā jau teicu, esmu tik ļoti pieradusi, ka naudas iekrāšana novestu pie citiem, "spiedošākiem" sapņiem. jo ar manu algu iekrāt kaut tūkstoti būtu ļoti garš process. bet izklausās fantastiski, tagad man tā kā skauž.
From:[info]tviglis
Date:24. Maijs 2019 - 07:36
(Link)
Man bija apmēram -4, un mani besīja visi tie momenti, kas aprakstīti tavā ierakstā. Man nepatika nēsāt brilles, bet tas vairāk bija tāds pašsajūtas un komforta jautājums. Daudzus gadus nēsāju lēcas, bet acis no tā sāka ciest un hroniski nejutās labi, un tad pēc vairāku draugu labās pieredzes saņēmos psiholoģiski un finansiāli operācijai. Var dzīvot arī bez, bet dzīves kvalitāte, manuprāt, patīkami uzlabojas. Un atšķirībā no citiem veidiem, kur iztērēt 1000 eur, neviens ceļojums vai manta man personīgi nesniegtu tik ilglaicīgu apmierinājuma sajūtu gadu garumā. Protams, riski ir - var atkal pasliktināties, ja šis process nav apstājies, var būt sausums utml, bet kopumā ir tā vērts.
[User Picture]
From:[info]temperature
Date:24. Maijs 2019 - 13:33
(Link)
jā, man laikam motivācija nav tik liela tāpēc, ka man brilles īsti netraucē. turklāt tagad man ir rāmis, kas tiešām glīti papildina manu seju, un kaut kā šis papildlīdzeklis jau ir kļuvis par daļu manas identitātes. domāju, ka, ja man būtu ikdienā jāņemas ar lēcām, es vairāk gribētu tikt no tā čakara vaļā.
manā prātā tas tūkstotis ir jau solis pretim pašiem savai mājai - kas arī man sniegtu ilglaicīgu apmierinājuma sajūtu gadu garumā. turklāt es zinu, ka ar maniem drusku vairāk nekā -6 & ļoti spēcīgajiem gēniem, no kā šis mīnuss nācis, ar laiku tāpat būtu jāatgriežas pie brillēm. bet no otras puses - es ļoti spēcīgi izjūtu to, par ko tu runā. tas būtu skaisti, tas būtu ērti un tas būtu patīkami.