atmiņas par domām

Archive

November 12th, 2008

09:20 am: fak, kurš no jums man tikko pārskrēja pār kauliem

09:58 am: eu, a kāds piefiksēja, kurā brīdī griškovecs ar kauperu ietusēja?

10:33 am: gribēju vēl īsi pieskarties nacionālajai tēmai. kas man ir Latvija. tas ir, kad 8:00 ieiet restorānā K. un Ģ. ielas un tur ir iekšā divi glīti ģērbti bārmeņi. viens mani redz un otrs mani neredz. man ienākot, tas, kurš mani redz, izbiedētā balsī saka tam, kurš mani vēl neredz: "ARMAND!!". Armands paceļ galvu un mani ieraudzījis saka "labrīt". es nezinu visu stāstu. vai Armands konkrēti ir vecākais, vai labāks cilvēks, vai arī tur ir kāda noklusēta pienākumu sadale vai vēl kaut kas, bet katrā ziņā tas viss tīri instinktu līmenī ir svarīgāks par labrīt.

10:42 am: otrs stāsts. tā ir jauna un kopta sieviete, kas, pārliecinoties, ka visi restorānā esošie to dzird, brokastīs pasūta jasmīnu tēju ar medu un papildus pārliecinās, vai omletē ar dārzeņiem noteikti noteikti nav gaļas. šitādas sievietes es jau sen pazīstu. citkārt viņas pasūta saldējumu ar medu.

10:46 am: trešais - tā ir aktrise Inga Alsiņa, kas Ineses Zanderes dzimšanas dienas dzejas pasākumā Daugavmalā uzkāpj uz skatuves un saka "labvakar, cienījamie klātesošie".

03:48 pm: nez vai dzīves jēga kā pārliecība ir ķīmiska?

Powered by Sviesta Ciba