atmiņas par domām

Archive

January 24th, 2008

06:09 am: kāpēc šeit neviens vēl nav izteicies par to, ka La Rocca aicina ziedot savai atjaunošanai?

06:26 am: kāds redzēja to filmu "He Was a Quiet Man"? kāds var man paskaidrot, kas tur beigās notika? Kas tad tur vispār pa īstam notika?

10:14 am: Aizbraucu pa lietu ar riteni līdz Wustrowai, kur ir LIDL. lai arī te nepārtraukti ir šausmīgs vējš un līst (jau teicu, ka šis rajons ir uz šauras zemes mēles starp Baltijas jūru un milzīgo sālsezeru), man ir patīkami atrasties ārā. Nopirku kilogramu bumbieru, trīs greipfrūtus, litru ābolu biezeņa, 0,7l tumšā ruma, puskilogramu Eduscho Gala kafijas (yannel ietekmē; nekad neesmu mēģinājusi šo kafiju), divas svaigi ceptas maizes bulciņas ar graudiem, bundžu mizotu konservētu tomātu, 100 g kūpināta laša. iegāju kafejnīcā blakus veikalam, izdzēru kapučīno un apēdu siera torti, uzrakstīju trīs kartiņas par tēmu "uz mutes pakritis saldējuma kiosks pludmales smiltīs, vēja saplosīts saulessargs", tad braucu atpakaļ, 2 kilometrus no 4 - pilnīgā tumsā. ka es saku, pilnīgā. nebija starpības, vai es esmu akls vai redzīgs cilvēks. iestūmu riteni garāžā pie āboliem, četrus ābolus ieliku somā, lejā satiku trīs mākslinieces, kas no pagraba stiepa augšā balti ierāmētu atrakto mākslu. uznācu augšā. izdomāju, ka vakariņās ēdīšu dārzeņu zupu ar maizi. omg, kopš 1. janvāra rīta neesmu ēdusi maizi, un arī to tikai tāpēc, ka marts ar aijiņu pienesa gultā. omg, omg. izlijis sildos.

10:30 am: redzēju filmu "Perfect Creature", pēc Kanta ieteikuma. ļoti labs stāsts, un man ir ļoti skumji, ka tik labs stāsts ir tā izcūkots, uzņemot tik sliktu filmu ar tik sliktiem aktieriem un tizlu scenāriju.
stāsts ir tāds (mans mīļākais stāstu veids): Senos laikos zinātnisku eksperimentu rezultātā ir radušies vampīri - izturīgāka un augstāk attīstīta cilvēku rase ar dažām telepātiskām spējām. Kā arī gripas baciļi. Vampīra gēns vēl tagad dažkārt kādam iedzimst, bet tikai vīriešiem. Viņi sevi sauc par brāļiem un kalpo parastajiem cilvēkiem, mēģinot atrast vakcīnu pret gripu un veic citu zinātnisko darbu - un reizē viņi ir arī tāda kā priesteru cilts. Nu, tipa, jezuīti. Vampīriem, protams, ir jādzer asinis, bet asinis viņiem ziedo draudzes locekļi, cilvēki, kas nāk uz baznīcu. tipa, desmito tiesu. Vampīri notur reliģisko kultu, kura laikā citreiz arī parastajiem cilvēkiem dod dzert vampīru asinis. Vampīru asinis spēcina imunitāti. Tomēr sabiedrībā pastāv aizspriedumi pret vampīriem, no viņiem klusībā baidās un nīst. Lai arī vampīri savu dzīvi ir veltījuši lai pilnībā kalpotu cilvēkiem, atteikušies no laulības un no visa. Bet tad viens no vampīriem, pētot gripas vakcīnu, saindējas, sajūk prātā un sāk uzbrukt cilvēkiem un viņus izsūkt...
... tālāk ... )

Powered by Sviesta Ciba