teiksma_ragana


Post a comment

Entries · Archive · Friends · Profile

* * *
Rīkošu kursus
Esmu nolēmusi sākt pilnīgi jaunu maģijas kursu.

Vai jums tā ir gadījies – paņemat rokā grāmatu vai aizejat uz lekciju, un nu pilnīgi prieks – cik tas viss ir patiesi, cik iedvesmojoši, kā gan tas var mainīt dzīvi! Un ko jūs darāt? Neko, pilnīgi neko, vai varbūt labākajā gadījumā kaut ko padomājat vai pāris reižu pamēģiniet un viss. Tas nenozīmē, ka informācija bija nederīga, tas nozīmē, ka mums pietrūkst spēka patiešām noticēt, ka mēs spējam kaut ko panākt. Kursi, kuros mēs visu darām kopā uz vietas ir laba atbilde šai problēmai. Darboties sistemātiski grupā ir veids, kā iemācīties ne tikai informāciju, bet kā iemācīties darīt un izdarīt.

Ja būs pietiekama – vismaz 6 cilvēki – interesentu grupa, tiks rīkoti Dzīļozola Maģijas kursi. Pirms tiem būs bezmaksas ievadnodarbība, kurā būs iespējams gan dzirdēt paplašinātu kursa tēmu sarakstu, gan uzdot interesējošos jautājumus. Vēlos atrast interesentus un tad skatīties, cik esam, kuras dienas mums labākas un citus jautājumus. Kurss paredzēts pietiekami nopietns un atbildīgs, lai man būtu vēlme strādāt tikai ar cilvēkiem, kuri rezervēs sev laiku un gaidīs, cik nepieciešams, kamēr visu sakārtojam. Tātad, informācija par šo pasākumu.

Kursa būtība

Galvenie iedvesmas avoti šī kursa izstrādē ir Neopagānisms – Feri tradīcija, Druīdisms, Vikka, kā arī dažāda veida tradicionālās un modernās maģijas prakses, latviešu tradicionālā kultūra un šamanisms. Kursa laikā būs iespēja apgūt gan teorētiskas zināšanas, gan praktiskas iemaņas to pielietošanā. Kursa mērķis ir izveidot domubiedru kopu, lai pārkāptu šo skolotāja – skolnieki formātu, ar laiku izveidojot kopējām rituālajām praksēm piemērotu kolektīvu, taču tas nav obligāts priekšnoteikums. Kurss paredzēts samērā brīvā formātā, katra nodarbība atšķirsies ar to, cik daudz tai būs jāgatavojas, cik liela daļa būs lekcija un cik prakse, cik daudz būs laika katram dalībniekam iztekties un cik ilgi – klausīties. Jāpiedalās būs visās aktivitātēs, taču droši varēs tālāk izmantot savas prakses, papildināt ar saviem ieteikumiem un pienesumu.

Praktiski jautājumi
Nodarbības vienreiz nedēļā darba dienu vakaros tik ilgi, cik būs nepieciešams un cik ilgi būs vēlme. Kura diena – vienosimies kopā.
Vieta – Rīgas centrs, varētu būt netālu no Stacijas, bet par to vēl man ir jāpadomā rezerves varianti.
Sākums – no februāra pirmās vai otrās nedēļas.
Nodarbību cena – uz dāvanu ekonomikas pamatiem, ņemot vērā, ka man būs jāīrē telpa un jābrauc no Jēkabpils, tādēļ sirdsapziņa arī ir vēlama, bet šāds formāts ir elastīgāks pret pēkšņām nelaimēm.
Priekšzināšanas – vēlama prakse meditācijā, vizualizācijā, bet galvenā ir patiesa interese un vēlme mācīties.
Katru nedēļu kā pats minimums būs jāatrod stunda laika darbam mājās, vairāk laika veltot varēs sasniegt labāku rezultātu.
Būs nepieciešams iegādāties dažus nedārgus priekšmetus kā sveces, sāli, dziju un līdzīgi.

Kādiem cilvēkiem šis kurss varētu patikt un noderēt?
Patika mācīties, iespēja atrast laiku un veltīt sevi praksei, zināma brīvdomība, mīlestība pret dabu un dabisko, mākslinieciska pasaules uztvere, interese par garu pasauli, vēlme iepazīt sevi un iegūt vairāk spēka, maģisks pasaules redzējums, interese par zemapziņu, rituālu un arhetipiem, vēlme šos priekšstatus attīstīt, spēja pieņemt dažādus viedokļus., mīlestība pret Zemi un zemes enerģiju, arī tās auglības aspektu.

Kādiem cilvēkiem būtu īpaši jāpārdomā sava dalība?
Tiem, kuri labi apzinās, ka viņiem patiesībā nav tam laika, kuri visu iesāk, bet nekad nespēj pabeigt, cilvēkiem ar ļoti striktu un nemainīgu viedokli, izteikti konservatīviem cilvēkiem, tādiem, kuri ne par kādu cenu nav spējīgi atvērties citu priekšā, kuri noliedz savus iekšējos dēmonus un neko par tiem nevēlas zināt, cilvēkiem, kuri tendēti tikai un vienīgi uz gaismu un mīlestību, debesu un garīgo enerģiju un kuri norobežojas no seksuālās enerģijas.

Kādas tēmas tiks kursa laikā apgūtas?

Visas tēmas, ko mēs apskatīsim, novedīs pie konkrētām pārmaiņām, ieguvumiem un jau kursa laikā mēs praktiski ar to visu strādāsim, nevis es tikai sniegšu informāciju.
Sava maģiskā spēka atrašana un attīstīšana
Savu psihisko spēju attīstīšana
Darbs ar savas dvēseles daļām
Savas maģiskās vietas iekārtošana
Savas autentiskās enerģijas sajušana un darbs ar to
Saziņa ar dažādiem garīgajiem pavadoņiem, skolotājiem un citiem gariem gan dzīvnieku, gan cilvēku, gan augu izskatā un arī pavisam bez izskata
Maģiskie priekšmeti, to uzlādēšana, personificēšana
Darbs ar elementu enerģijām
Darbs ar dabas spēkiem un devām
Feju pasaule un to nozīme šajā pasaulē
Saziņa ar dievībām un kas tās tādas ir
Rituāla veidošana katrai vajadzībai
Maģijas likumi, to izmantošana un apiešana
Dzīļozola templis un tā izmantošana maģijas praksē
Dzimtas enerģija un sakņu izzināšana no cilvēku senčiem līdz pat pirmajai šūnai pasaulē un zvaigznēm
Meditācija, vizualizācija, šamaniskais ceļojums un ko ar tādiem darīt
Rituālās dziesmas un dejas
Skatīsimies, cik tālu mēs tiksim... var tikt daudz tālāk.

Kādā veidā šis kurss atšķirsies no citiem?

Nekur Latvijā nezinu skolotāju, kas mācītu Rietumu Neopagānismu un ietu šo ceļu. Tas nenozīmē, ka tāda nav, bet tādas lietas pie mums nav izplatītas. Eiropā, Amerikā, Austrālijā un vēl šur tur dažādi Rietumu Neopagānisma veidi ir ļoti populāri, bet pie mums šīs mācības ir noliegtas, taču es esmu gatava uzsākt tās mācīt. Atšķirsies arī ar praksi. Katrā nodarbībā mēs kaut ko paveiksim, attīrīsim, iegūsim. Tikai pa pilieniņam vien, jo visa pamatā ir neatlaidīgs darbs ar sevi, bet katru reizi jau būs kaut kas jauns izdarīts un iegūts. Šī kursa mērķis nav informatīvs, bet gan transformatīvs ar mērķi atvērt un nostiprināt savu maģisko spēku, lai dzīvotu krāšņāku dzīvi. Tādu maģiju, kā mācu es, nav iespējams iemācīties nekur citur.
Interesentiem lūgums pieteikties personīgi vēstulē, lai zinu, kāda ir atsaucība un interese!

* * *

Read Comments

* * *

Reply to this entry:

From:
( )Anonymous- this user has disabled anonymous posting.
Username:
Password:
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message: