teiksma_ragana


Garu lietas

Entries · Archive · Friends · Profile

* * *
Strādājot ar ļoti spēcīgu garu, sanāca viesoties viņa pasaulē. Tā bija pilna ar jocīgiem, izmocītiem, izlocītiem, slima izskata radījumiem. It kā cilvēks, ļoti maza auguma, bet lielas sikspārņa ausis, platas mutes, un katrs citādā veidā izlocīts, kroplīgs. Visiem pakalpīgi smaidiņi, iet salīkuši sava meistara priekšā, darīs visu, ko liks. Jautāju - kas tie tādi?
Un viņš saka - katrs cilvēks, kas vēlas manu palīdzību, piesauc mani, taisa man altāri, bet patiesībā viņam par mani nospļauties vai arī ir ļauni nolūki, rada šādu radījumu no sava prāta. Kad tāds cilvēks piesauc mani, es neeju pats, bet sūtu šo viņa izveidoto radījumu. Tas no labākās sirdsapziņas mēģina darīt to, ko viņam liek, bet tu pati redzi, kādi viņi ir...
Par labu kalpošanu es dažkārt paaugstinu šos radījumus. Labi man kalpo tie, kuru radītājiem tomēr ir kāds cieņas aizmetnis un patiesa interese par garu pasauli. Tad tāds cilvēks arī izaug līdz līmenim. Viņa gars arvien vairāk spēj viņam palīdzēt, līdz tiešām iegūst līdzību man. Tāpēc manis ir daudzi. Bet pats es nāku tikai pie tiem, kas jau no sākuma nāk ar interesi par mani, kas vēlas draudzību un sadarbību, nevis izmantot mani kā pakalpiņu.
Tas tiešām liek aizdomāties, kāpēc labi domāta maģija mēdz aiziet pilnīgi greizi. Mēs varbūt vienkārši nepietiekami cienām tos spēkus, ko piesaucam. Mums nav ieinteresētības izkopt attiecības, bet kurš tad tā uzreiz palīdz svešiniekam, kas lūdz lielu pakalpojumu?
Patērētāju kultūra zeļ un plaukst arī maģijas, šamanisma, ezotērikas lauciņā...
* * *

Previous Entry · Leave a Comment · Add to Memories · Tell A Friend · Next Entry