teiksma_ragana


Un apvienojās saule un mēness, līdz sāka ziedēt mana mīļotā ragi

Entries · Archive · Friends · Profile

* * *
Šobrīd rit visspēcīgākā nedēļa visā gadā. Piektdien būs visstiprākais pilnmēness, lai piesaistītu visu augošo un pilnīgo. Saule tiecas pretim savam augstākajam punktam, un arī mēness briest. Šajā piektdienā būs īpašais punkts, kurā saule un mēness būs vienoti savā augšanā, tāpat kā pēdējais melnais mēness pirms Ziemassvētkiem ir visspēcīgākais tumsas laiks.
*
Ragi. Mana mīļotā ragi. Kam dzīvnieku pasaulē ir ragi? Gandrīz tikai zālēdājiem (bet ne tikai). Kam domāti ragi? Pastāv uzskats, ka tos visbiežāk lieto, lai aizstāvētos no plēsējiem. Maldi! Tie ir galvenokārt domāti, lai cīnītos par dāmu uzmanību, lai izpelnītos vislabāko mātīšu uzmanību, lai pierādītu sāncenšiem, ka tev var piederēt šī vislabākā teritorija, kurā audzināt visstiprākos bērnus. Kopš dinozauru laikiem dažādas spuras, plātnes, kapuces un RAGI ir bijuši domāti tam, lai pierādītu sevi. Ragi ir domāti seksam un mīlestībai, un mīļotā atrašanai un izcīnīšanai.
Ragi - tie ir ziedi un košas spalvas.
Un vispār - visskaistākās krāsas, visbrīnumāinākās formas, visaugstākā attīstība, vislielākā prasme - tas viss ir domāts mīlestībai, seksam, auglībai un sugas turpināšanai. Daba savā būtībā tiecas uz perfekciju visaugstākajās formās mīlestības dēļ, seksa dēļ.
Kāpēc cilvēkiem tā patīk ziedi? Kāpēc dāmas dievina paradīzes putniņu košās spalvas? Kāpēc mednieki karina sev pie sienas ragus? Tie visi ir simboli dabas seksualitātei, uzvarai, šie simboli asociējas ar to, ka tu esi labākais.
Un tas ir tik skaisti!
Šobrīd dabā valda ziedēšana, košas spalvas un ragi. Tāpēc Ragainais Dievs ir Ragainais, jo viņš ir mežonīgā, neapturamā dabas auglība, kur vēlme būt, vēlme dzīvot un turpināties, neapturamā virzība uz perfekciju, uz ideālu, uz mīlestību, izpaužas šajā ragu simbolā.
Dzīvība, fascinējoša tieksme dzīvot, būt, palikt un saplūst ar Visu šajā dabas seksualitātes sprādzienā, mīlestības dziesmā, vēlmē būt tuvu, būt iekšā, sakust kopā, nojaukt visas robežas.
*
Šis ir mans laiks. Es esmu tumsa, esmu nāve un iznīcība, esmu Melnais mēness un mūžīgais sasalums, bet vairāk par to visu es esmu kopā sasistu ragu skaņa, es esmu ziedi, kas stiepjas pretim saulei, kliedzot par mīlestību, es esmu visas tās košās putnu un tauriņu krāsas, kas vēsta - es gribu, lai tu mani mīli, es gribu būt labākais, es esmu skaistākais, jo tikai skaistais un dzīvais ir tiesīgs būt mūžīgs.
*
Mīlestība patiešām ir tiekšanās uz nemirstību.
Līgo!
* * *

Previous Entry · Leave a Comment · Add to Memories · Tell A Friend · Next Entry

* * *
On June 10th, 2014, 02:22 pm, [info]eschaton commented:
Redzi, pagāni tā arī nespēj pārkāpt pāri bioloģiskajam, viņi ir piekalti tam
[User Picture]
On June 10th, 2014, 06:08 pm, [info]teiksma_ragana replied:
Un kāpēc lai mēs to gribētu?
* * *

Previous Entry · Leave a Comment · Add to Memories · Tell A Friend · Next Entry