tati

31. Decembris 2003

13:38 - Par vainadzinjiem.

Vkardien ar darbabiedreni braucaam tramvajaa un vislaik aakstiijaamies. Peeksnji radaas ideja par vainadzinjiem. Kad tad iisti meitenes vairs tos neneesaa. Nu pilniigi logjiski izspriedaam - peec nevainiibas zaudeeshanas. Un tad radaas shiis grandiozaas idejas.
Ja muusdienaas veel buutu "vainadzinju sisteema", ta diezgan smiekliigi buutu tautisko deju koncertos, kur no kaadaam 6 meiteneem, tikai viena joprojaam neesaatu vainadzinju. Un ko gan tas noziimeetu?
Un ja 5dienaa tu aizej izklaideeties ar vainadzinju, bet 1dien uz darbu atnaac jau bez, tad nu droshi vien buutu ovaacijas no visu puses :"Nu tad beidzot tu esi ZHENSHCHINA!"
Un tad mees izdomaajaam vel vienu sisteemu "bizhu sisteemu". Sekojoshi ==>
-meitenes ar vainadzinju un izlaistiem matiem - pashi sparotiet, kaadas meitenes
-meitenes ar 1 bizi - 1 viirietis ir pabijis aizliegtajos plashumos
-meitenes ar 2 bizeem - 2 viirieshi pabijushi liichos un juuraas (un skojoshi taauz priekhsu - cik viirieshu ir tevii bijushi, tik arii tev bizes)
-meitenes ar aafrikaanju biziiteem - nu, pashi saprotiet, vieglas uzvediibas sievietes. Bordeljos straadaa meitenes ar aafrikaanju biziiteem. Un shis buutu par iemeslu viirieshiem apdomaaties, kad iisti teikt sho magjisko vaardu "mauka"
[jautri]
Powered by Sviesta Ciba