tati

30. Marts 2003

21:38 - ...labi...

Vakar biju Salaspils memoriaalaa... Nu esteiktu taa - impressive. Icevishkji, ja zini visu history tam. Tjip - nu ir iespaidiigi. Un uz mani tas emocijas atstaaja, jo aceros kautkaadu fragmentu no sapnja par koncentraacijas nometni (kuraa droshi vien daliibu ienjeemu arii es).
Shodien nodevos Vinja istabas iztiiriishanas/savaakshanas darbam. Aptuveni 5-6 stundas metaam, tiiriijaam (vairaak jau Vinjsh). Taa sanaak kaa pavasara tiiriishana. Bet tad veelaak es sapratu, ka tie divi milziigie maisi nav tikai pavasara tiiriishana, bet arii pagaatne. Jociigi :]
Un arii es nesaprotu, kur paliek mans laiks. Tjip. Vakardiena un shodiena - pagaaja tik aatri un nemanaami, bet tajaa pashaa laikaa tik ljoti manaami, ka UI UI UI.
Un nav man pashlaik ko iisti rakstiit un apstaastiit, jo juutos tik sasodiiti labi, ka nemaz to nevar taa iisti apskaidrot.
Jeah... I feel happy...

P.S. Nekas ieprieksh nebiju klausiijusies Underworld (vieniigi taa viena dziesma, kas Trainsoptting-aa bija). Un teikshu taa, kaut kas jociigs ar sho muuziku ir, bet man patiik. Laikam shii arii skaitaas muuzikas klasika savaa jomaa... Un luuk arii shajaa klasikaa es beidzot esmu apzinaata... :]
Powered by Sviesta Ciba