tati

28. Marts 2003

00:11 - jopsik pumpinj

nau miera shaj pasaulee
...afigenna figenna henna nje hrena...
tjip miegs nenaak bet brienu ieksh segas

10:01

...un tu nevari paguleet ne uz viena saana, ne otra, kaa arii ne u z veedera. Vieniigaa jeedziigaa poza, kuraa tu juuties sameeriigi eerti un nesaapiigi - mugura. Hmm, tikad nekad nesmu speejusi aizmigt "muguras" pozaa. Trallallaa. Njem un noshaujies kaut vai.
Nekas nesamazinaas -visi shie kretiinismi tikai aug un aug, paliek l ielaaki, pamanaamaaki, saapiigaaki galu galaa.
Nee, patieshaam besi rauj tiiri aiz taas fiichas, ka es tagad jau esmu gandriiz vesela, bet shie divi pietura spunkti joprojaam neljauj man justies tik labi, lai es vareetu mieriigi pastaigaaties pa aaru un ieelpot veeso gaisu.
Un tie suudi visapkaart... Vakar braucu autobusaa un ieveeroju, cik visa riigas apkaartne ir piesuudota. Un kas gan to visu dara? Mees -cuukas. Un kas gan to visu savaax? Cerams, ka atradiisies kaads gudrais, kursh piespiediis bezrabotnjikus pastraadaat gar celjmalaam (vismaz) un maaju pievaarteem. Kaapeec dziivojam taadaa meeslu chupaa un pashi kljuustam pa mizliigiem meesliem?...

22:01 - vivat anarhija tudej!

Visu zaalju teeju MIX, ko vien vareeju atrast maajaas, tika sameikoti manam speshal acs uzleejumam (kompresso). Diemzheel mana stulbuma (nopietni!!!) deelj, iebraucu lielaakaa graavii kaadaa vien var iebraukt. IIsaak sakot -apsaldeeto aci sasaldeeju veel vairaak (tjip ar auxtu (ledus) kompresi), ko SAPROTAMS esn edriixteeju dariit. Tagad mana acs izskataas taa, itkaa buutu cietusi chernobiljaa. Aizpampusi sarkana + sastrutojusi vienkaarshi erotiskaa kraasaa - sarkanaa.
Mkej, nau ko sevi zheelot -pati vajniiga. Bee.
No shiisdienas "paveikaliempeeckurpeem" pastaigas, manas kaaja sir tik manaami cietushas, ka pashlaik shkjiet, ka arii kaaju muskulju saapes buus mans naaves ceelonis. MM.
Bet par balozhiem. Balozhi ir sasodiiti jociigi radiijumi. Tjip. Tu vinjus baro baro (galvenokaart meerkjis bija piiles). Peekshnji visi saak lidot. Aplido VISI vienu rinjkjiiti virs kanaala & laizhas atpakalj peec paikas, tur kur saakushi. Paaris sekundees vinji taa kaa saprogrammeeti anarhisti uzvedaas. Heh - monstrjagas. Un veel arii vinji terorizee garaamgaajeejus ar savu nekrietno lidoshanas manieri. Cuukas! :]
Jaa, shiidiena ir anarhijas diena. Visi dara ko vien grib -arii mans kjermenis & mani pashu ieskaitot.
Powered by Sviesta Ciba