tati

12. Marts 2003

15:54 - Jeeijee!!!

Shodien izdomaaju, ka taa kaa man iestaajies lielas "MANVISSZAJEBALIBIO!", tad nu atljaushu sev visu, ko citus meeneshus un dienas neatljautu. Visus nashkjus, visas muzikaalaa izvirtiibas, visas kjermenja perversijas, visas praata idejas. Realizeet maximaali iespeejamos daudzumos. Un PO, ko citi domaa & saka - pashlaik gribu to, ko gribu pashlaik, nevis to ka sir iespeejams. Un dammit -kaapeec gan seu ko aizligt, ja jau lielas JAA visam, ta uz pillu klapi! Jeeiijeee!
Un shodien uz pillu klapi izsportojos, un juutos tik labi!!! Un tas ir labi , ka es gribu ko gribu :D Jeeijee again

21:18

Es teiktu taa. Visu dienu reecu par ljautinjiem, kuri gruzaas shodien un pati dareecos liidz seviim... Nu superbeibe vienkaarshi! Afigennaa superbeibe.
Ieliidu vannaa. Klau sos Aphex Twin. Un ko tu domaa? Nvear saprast vaj teu H2O pa vaigiem pil no karstuma vai arii asras liishnjaa. Pilniiks sviesc. Njem kautaj un zhnjaudz sevi. Un zhnjaudzu arii. Intrsanti tikaj vaj kaac ziluminjsh mani nau aplaimojis. Patiesiibaa bajgi kaifiigi sevi zhnjaugt. Tjip - reibsti. Un ir taa, ka saap, bet reibonis taac kuuliigs. Ne taac kaa parasti. Es teiktu taa, ka sevi nozhnjaugt nevar, bet zem kaifa g an var padziivot malziet...
Taatad. Ar gruzi tuulinj tiksim galaa. Zilumi uz m ana kjermenja ir mistiski daudz savairojushies (ieveeroju). Un vispaar... Kuram meeslam es sho visu raxtu???
Protams, ka vissmirdiigaakajam -sev!
Powered by Sviesta Ciba