Tantes kjeekjis - slavas dziesma Chili picaj.:) [entries|archive|friends|userinfo]
tante

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

slavas dziesma Chili picaj.:) [22. Dec 2004|00:30]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
[Garastāvoklis: |paeedis.:)]

kau kaa taa sanaak, ka apmeeram reizi divos meeneshos muusmaajaa pasuutaas pica...shogad pasuutaamos eedienus esam parsvaraa pasutijushas no Chili picas, un...
un pashlaik to Nemaz Nenozheelojam.:))
neaceros kuraa reizee, bet jau labi pasen, musm kopaa ar pasutiitajaam picaam iedeva arii taadu graamtinju, kura ir visi Chili picaa dabonamie eedieni ar visam cenaam un kuras aizmuguree picas zeens uzliimee uzliimes par katru atvesto normaala lieluma picu (par lielo gjimenes picu 2 uzliimes).. tur ir paredzeeta vieta 10 uzliimeem, un turpat ir raxtiic, ka ja buus savaktas visas 10, tad 11-taa pica buushot par briivu..:)
taa kaa mees ne vienmeer pasutam picu (dazhreiz pasutam kaadu otro un zupu vaj salatus) tad taa nu sanaca ka shodn mums bija 9 uzliimes, un jau pasuutot picas (kaa parasti divas normaalas) bridinajaam ka mums jau ir 9 uzlimes.:) pasutijuma pienjemeeja mejtene pateica ka tas mums esot jasaka picu zeenam.:)
picu zens atbrauca, kaa vienmeer, laicigi - veel nebiijaam paarilgojushaas gajdot, un iesniedza man cheku par pilnu summu (2 normaalas picas un lielaa cola), a es jamam preti graamatinju ar 9 uzlimeem.:)) pujsiec uzreiz izvilka iz mashinas kases aparaatu un..
un luuk viss turpmaakais man Ljoti patika!!...:))
picu zeens paareekjinaaja musu pasuutijumu, ietverot apmaxas summaa Leetaako no abaam pasutitajaam picaam un colu, taadaa veidaa daargaakaa pica mums shodn tika par briivu.:)) pujsiec palielinaaja manu jau taa patiikamo parstiegumu ar to, ka izsniedza jaunu graamtinju uzlimeejot uz taas uzliimi arii par to picu kura mums shodn sanaaca par velti.:))
taa ka atkal saaxim kraat sev briivo picu.:)) mees jau sarekjinaajaam, ka ja pasutisim, kaa lidz shim, divas normaalas picas uz katru apsutaamo reizi, tad piektaja reizee mums atkal viena pica buus par brivu.:))

meloch, bet prijatno..:))
oj, ku patiikami ir shitadi sikumi.:))
Linkir doma

Comments:
[User Picture]
From:[info]fotomeiteenc
Date:22. Decembris 2004 - 08:47
(Link)
jaa... Chili picas ir gan trakoti garshiigas.. njammm.. sakaardinaaji te ar savu slavas dziesmu :DD
[User Picture]
From:[info]kiskinja
Date:22. Decembris 2004 - 18:15
(Link)
Arii maneejie iecieniijushi Chilli picu. Un mums pietruukst tikai viena uzliimiite graamatinjaa, lai buutu visas 10:) mmm... patiikami:)
From:[info]ex_sirke729
Date:30. Decembris 2004 - 21:24
(Link)
tante, kaa tev veseliiba?
[User Picture]
From:[info]tante
Date:31. Decembris 2004 - 10:04
(Link)
pusliidz cieshami.:) a kas?.:)