Tantes kjeekjis - Komentāri [entries|archive|friends|userinfo]
tante

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

traktaac par traukiem 21. Sep 2006|14:23

tante

te vienaa citaa virtuaalaa pljurxtamzonaa panesaas kau kaa bazaars par ugunsdroshajiem traukiem, un atklaajaas prieksh manis intresanta aina - ljoti daudzas saimnieces, izraadaas, sameeraa slikti orienteejas ugunsdroshajos traukos, jamo daudzveidibaa un pielietoshanas iespeeejaas..

ta nu es noleemu

ovāla keramiskā cepamforma, kurā var cept sacepumus (lazanjas arī) un arī cepešus.. dabā bez vāka, bet vienmēr ir iespēja uztaisīt vāku no follijas.. der visa veida cepeškrāsnīm un arī mikroviļņu krāsnīm..

žuljena trauciņi (kokotes - pareizāk sakot).. der karstajām porciju uzkodām, kā arī var izmantot par formiņām auxtajiem desertiem - krēmiem un želejām.. drīxt izmanto cepeškrāsnīs un mikroviļņu krāsnīs...

keramiskās porciju panniņas - der karstajiem porciju ēdieniem gan gatavotiem uz plīts (gāzes, elektriskās, ar kermaisko virsmu), gan cepeškrāsnī.. tirdzniecībā iegūstami trīs dažādi izmēri. Mazākās (šīs) lieliski noder omletēm, flaniem, dažādiem mazveltnīšiem, sacepumiem un tam pašam žuljenam arī..

keramiskais podiņš - ideāli noder dazādiem sautējumiem podiņā - biezzupām, pamatēdieniem, [info]fedrsa mīļajiem pelmeņiem Urālu un Arhangeļskas gaumē.. viņos var gatavot gan uz plīts, gan cepeškrāsnī.. Neder mikroviļņu krāsnīm!..

keramiskās porciju formiņas pītā paliktnī - izmanto cepeškrāsnīs, mikroviļņu krāsnīs un arī auxtajiem ēdieniem - galertiem, uzkodām želejās, desertiem, miniterīnēm..

keramiskais sautējamais traux ar vāku un pītu paliktni - izmantojams gan uz plīts, gan cepeškrāsnīs un mikroviļņu krāsnīs..der zupām, sautējumiem un līdzīgi.. ēdiens tādā ilgi turas silts..

stikla formas - apaļā ir sautējamais traux ar vāku, kura izmantošana ir daudzveidīga - gan uz plīts, gan cepeškrāsnī, gan mikroviļņu krāsnī var gatavot zupas, sautējumus, sacepumus un, ja nav tortes formas, cept biskvīta pamatni... atsevišķi izmantojams ir arī vāx - lieliski noder omlešu un picu cepšanai, kā arī kā papildus cepamplāts.. tirdzniecībā pieejami dažādi izmēri..

kantainā forma izmantojama cepeškrāsnīs un mikroviļņu krāsnīs - der sacepumiem, cepešiem, lazanjām un vēl daudziem un dažādiem ēdieniem.. tirdzniecībā pieejamas dažāda lieluma gan ar, gan bez vāka..

visdažādāko formu metāla un folijas cepamformas.. izmantojamas cepeškrāsnī, kā arī auxto uzkodu - galertu, desertu, terīņu, mājas siera, utml. gatavošanai... Nedrīxt izmantot mikroviļņu krāsnī!..

prosta apnika man fotografēt visu pa daļām un tāpēc nofotografēju visas uzreiz..

kopskats ar daļu manā rīcībā esošo karstumizturīgo trauku un vienu no maniem fotografēšanas un ķēķa asistentiem..

visus traukus, kas man ir, man prosta naprosta bija slinkums bildēt..:))

Link Read Comments

Reply:
No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.