syringe ([info]syringe) wrote 12. Februāris 2012, 22:30
Dānija
Esmu Ārhusā jau divas dienas. Celš šurp bija mokošs un ne īpaši patīkams, vairāk kā 30 stundas pavadītas autobusā, nosēdētas visas maliņas, un gulēts visdīvainākajās pozās, bet veiksmīgi tiku līdz galapunktam.
nezinu kāpēc, bet Ārhusa man atgādina Londonu, jo arī te ir tādas pat mazas mājiņas, centrā vecas baznīcas un jauki cilvēki visapkārt. tāds kontrasts starp šejieni un Latviju.
Mājiņas biedri ļoti jauki, domāju,ka sadzīvosim labi, jo vienīgais noteikums ir pēc sastādītā grafika tīrīt kopīgo virtuvi un dzīvojamo istabu. :)
Esmu pat uzaicināta uz kaimiņienes dzimšanas dienu nākamajā nedēļā.nice. Viņa klausījās skaļi mūziku, un tajā mirklī es sapratu, ka zinu pilnīgi visas tās pašas dziesmas, kuras klausās viņa :D laikam mūzikas gaumei nav robežu, tas priecē. :)
Šodienas ģeniālais plāns iekarot pilsētas centru pilnīgi izgāzās,jo nezinājām kur jākāpj ārā, kur ko atrast, rezultātā aizbraucām daudz tālāk nekā vajadzēja- uz pilsētas otru galu, un tad meklējām ceļu atpakaļ. :D ko lai padara topogrāfiskām idiotēm. :D :D :D
Nejauši iemaldījāmies turku tirgū, tik dīvaini bija un nepatīkami reizē,un lieta, kas mani pārsteidza- tur visi iekštelpās smēķēja :O
Patiesībā jau ir gūti daudz iespaidi, un gaidu kas vēl sekos.
Lai arī cik jauki un interesanti te nebūtu, nekur nav tik labi kā mājās....
Arlabunakti visiem.ceru, ka arī jūsu nedēļa bijusi jauniem iespaidiem pilna. :)
 
( Read comments )
Post a comment in response:
No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.