entries friends calendar user info Previous Previous Next Next
sonnenschein - Post a comment
iegādājos kaut kādu tūristu variantu un pagaidām šķiet, ka pirmajam velo pietiek ar tādu - ik pāra vakarus izbraucu uz stundu, mazliet vairāk un pēc tam nevaru saprast, kāpēc gaidīju tik ilgi, lai pārkāptu sev pāri.

esmu pārvākusies, joprojām esmu augšējā stāvā un dzirdu kaijas, bet dzīvestelpa ir mazliet lielāka, ar visu nepieciešamo sadzīves tehniku un noteikti ātrāku internetu. pagaidām nav galda darbam, tāpēc vienīgais pieejamais galds ir tas brīnums, kas atrodas virtuvē, ar ko man, protams, ir par maz (un nav, kur likt savas garās kājas, ja). pie bijušā jau gadu stāv galds, ko atstāju tur, kad pārvācos, tā saucamais collateral damage, kaut gan viņš uzstāj, ka labprāt to nogādātu man jebkurā laikā. no mana skatu punkta šajā brīdī būtu racionālāk sažmiegt jostu un iegādāties citu galdu, nekā ļaut viņam uzzināt, kur dzīvoju vai citas detaļas par manu dzīvi. tiesa, tā arī joprojām gaidu naudu par zemi. bija runa par jūlija sākumu.

viskijs ir tieši tik labs, kā atceros.

studijām nepieciešams iesniegt savu CV un, jā, man ir nopietnas problēmas mēģināt uzskaitīt visu - nu, jo šķiet, ka nekas nav significant enough, kaut gan, piemēram, zinātniskais vadītājs saka, ka ir reizes, kad jāpiemin visu.

Reply

From:
Username:
Password:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs your IP address when posting.
profile
User: [info]swirl
Name: sonnenschein
Back April 2024
123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930