entries friends calendar user info Previous Previous Next Next
sonnenschein - Post a comment
pēdējās trīs dienas uz darbu un atpakaļ ar velo sanāk 16+ km dienā, šonedēļ tā būšu nobraukusi vairāk kā jebkad iepriekš nedēļas laikā. vakaros eju laicīgi gulēt, lai dotu iespēju sev atpūsties - tomēr nav pierasts dienu sākt ar fizisku slodzi, baidos, ka nebūs spēka aizmīties līdz darbam (kā gan, saprotams, nav noticis).

vakar tiku arī pie traumas uz vef tilta, kur šaurākajā vietā nolēmu piestāt pie tilta margas, nevis mēģināt samainīties ar diviem pretī braucošiem velosipēdistiem, kas netaisījās apstāties. tā nu piestāju pie malas, roka noslīdēja no stūres raga un kaut kā pagalam neveikli iesprūda starp bremžu kloķi un tiltu. vakar plaukstu rotāja koši zils pleķis un viegls piepampums, kustinot noteiktos veidos sāp vēl šodien, bet kopumā izskatās sliktāk, nekā ir patiesībā - rakstīt varu, braukt joprojām varu, viss būs.

šobrīd izskatās, ka atvaļinājumā nebūs pārgājiens divatā, būs labākajā gadījumā kāds izbrauciens ar velo vai skriešana, bet vispār pa mājām - daudz gulēšanas, seriāli, datorspēles un pa vidam darbs pie disertācijas.

Reply

From:
Username:
Password:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs your IP address when posting.
profile
User: [info]swirl
Name: sonnenschein
Back March 2024
12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31