Riebīgais mušmirmušmis

papīpē vēl


17. Aprīlis 2015

Doma sindroms (part 1) @ 06:55

Garastāvoklis:: gopniekkalns

Šķiet, mūsu kā civilizācijas nākotne (eurowesternā manifesta,but hey it's globalization already) atkarīga no tā, vai naķamās paaudzes (vairāk jau ideoloģiski un garīgi) spēs spert soli pretī patiesībai, kas ir karsta, sadedzina, tad tevī var atpazīt liesmas. Nekāda satraukuma! Visā var saskatīt labo,bet tad tev laikam ir skumji. Ir garlaicīgi, tapēc pastāstīšu, kas notiks bravūrīgajā ne ar ko jaunākajā, toties vienīgajā punktā civilizācijas existencē, kuru var saukt par pēdējo.
Lai gan necerēju izdzīvot līdz brīdim,kad tiks izgudrots "ar sevi runājošais humanoīds"(youtuba vēls pēctecis pārdesmit gadus pēc šīs nenozīmīgajos signālos pieminētās ēras) nodzīvoju pietiekami trekni - arvien straujāk sarūkot interneta pieslēgumam,cenas par baitiem pārsniedza rekordvērtību,līdz pat 4.01Mb/1.00Gm zelta(mani jau kopš pirmās saskarsmes ar šo dilemmu ir tirdījis princips uz kura kādreiz dzelžaini balstījās uzskats,ka:
1)bagātības (kapitāla(ZELTA)) uzkrāšana nesīs tev slavu, lomu starptautiskajās ekonomikas krīzēs - jo vairāk zelta tavā židu bankā,jo lielāka tam ir ietekme uz globālo inflāciju, tālākais ir tehnika.
2)Ir tāda moderna ekonomikas teorija, grams gandžas ir vērtīgāks par gramu zelta. Es neesmu vienīgais, kurš to ir ievērojis. Renesanses kara apsēstie monarhi (un citi fuhreri) mani apbērtu ar pilnīgi jebkuru substanci pieejamu 15.gadsimtā,tad nolaupītu, pavēlētu iejaukties karalisko dārzu florā. Hercogs, kura gūstā strādātu, kļūtu stāvus bagāts, viela, vērtīgāka par zeltu, aug kā krūms bez liekas aprūpes it visur. Mēnesi vēlāk Kazāru spēki iebrukumā zvērīgi noslepkavotu mani, manu hercogu un visus pārējos pilsētā.
3)Vai vēljoprojām pastāv mantots naids starp klasiski uz korupciju tendētajiem filologiem, zelta krājējiem/mahinatoriem un tiem,kuru rokās ir vienīgā substance pasaulē, kas izaug no zemes un ir vērtīgāka par zeltu. Tas rada problēmas, varbūt, ka žīdiem šoreiz, jo tie mainīdami visu savu zeltu alķīmiskās extāzes katarsē pret zaļo,smaržīgo, neatvairāmo. rezultātā dūmos izplenēja pasaulslaveno ļaundaru, mantgrābju un sīkstuļu jebkāda ietekme uz jebko, jauka tradīcija nonetheless.

Nesen "atrastu vērtslietu" ieķīlāšanas biroju tumšajos pagrabos bija pēdējā vieta, kur par pārmērīgām samaksām esi spējīgs uz kaut īsu brīdi justies kā cilvēks,interneta trūkums tipiskam 'random-infromācijas' džankijam rada smagu abstinences sindromu, daudzi bagāti noziedznieki lauza savas galvas par pagātnes kļūdām- Heroīna kontrobandu un izplatīšanu gadiem svīstot vaiga sviedros karā ar autoritātēm- oficiālām, kriminālām un reliģiskām (kautkas jau tomēr ir korānā tāds, kas ļauj musulmaņiem vēsu prātu tirgot heroīnu,hallah hallah hallah) Pārdroši vīri(pārsvarā) riskējot visu varonīgā patosā un vienmērīgā drošā pat mātišķā rūpībā piegādājot ikdienas kilogramus pilsētas izsalkušajām vēnām un atgriežot zemei sauli sasilda visus mūs ar neidentificētām psihotropām substancēm no visas plašās pasaules and beyond
 

Comments

 

Riebīgais mušmirmušmis

papīpē vēl