Riebīgais mušmirmušmis

papīpē vēl


Reply To:

piečakarēja @ 16:00

[info]swimpis:

duālisms jebkurā jomā tiek ieviests kā efektīvs kontroles mehānisms. Tiek dota tēze un antitēze, tieši ti emocioāli iespaidojošas. cik nepieciešams lai ekspluatētu biežāk nekā sevi nodotu, un šādā manierē trulumu nesoša mažoritāte pilnībā ignorē un antagonizē brīdinājumus, ieteikumus un citus random viedumus, jo tieši tik trakus mūs parāda holivudas (un citu sorosa čomu apvienības) propagandas mašinērija - kas operē tieši tik viltīgi lai vecās sistēmas paradigmā iestrēgušajiem vien apsiprinot pārliecību par to, ka ticot mainstream naratīvam, tieši atbalstot cenzūras astoņcūkuļkājtaustekļu darbu, fiziskās bioloģiskās masas (ķermeņa) īslaicīgas izdzīvošanas tieksmju apmierināšanas fāzē iestrēgušie piparkūkukuļi (arī pelmeņtantes un jaunie sistēmas droni (fluorīds, veči, fluorīds)) ir tava lietderīgo pamuļķu (NPC) armija - analogs interneta sociālo vidi kontrolējošajiem botiem (russian?).
Duālisms (jebkura ideoloģija vai cita emocijās balstīta (sveša) pārliecība) ir prāta neizmantošana, un ja tu nedomā - tavā vietā domā kāds cits.veiksmīgas manipulācijas gadījumā nopelna.
Uztura produkcijas gadījumā tiek izskausta organika. Ķeroties pie lietas - alus arī ir uzturs, tēja? Ir? Dažas kalorijas garantē produkta statusu kā pārtiku? next tier - uztura bagātinātāji. Kratoms arī ir tēja. Uzturs (un tā oficiālā, līdz ar to vienīgā/patiesā definīcija/esme/jēga/esība 'rietumu pasaulē' kalpo tam pašam mērķim kā visa pārējā PC formālā huiņa - degradēt pilnīgi visus kas saskaras ar šotumšās maģijas burvestību (lāstu)
-Netici?
-Tapēc jau stāstu) mēdz pabarot ne tikai kuņģi, bet arī garu - un ne obligāti uzreiz nepieciešams ķerties klāt hard hitteriem magonŗm, kaņepēm un patīkamiem krūmiem, kas labi sanāk smaržojošiem smaidīgiem dūmiem.
Oficiālā agenda par topicu ir viennozīmīga (un līdzīgi kā likums par 'holocaust denial', nav likumīgi izplatīt patiesību (prostus faktus n infu) par psihoaktīvo augu patieso lomu šajā inkarnācijā, pieredzē, ko spējam iegūt - bet uz katra stūra mūs kārdina ar piedāvājumiem savu misiju iemainīt pret square komfortu. un ne jau visu uzreiz - tikai mazo pirkstiņu. tapēc jau devu velnam uzreiz visu roku, otru paturēju - tagad kopā rokenrolu kapājam, dročīju gan ar savējo. protams jau, ka šis cer, ka kaut kad nemanīšu un ļaušu šim mani izvarot.
Duālisma paradigma ņem priekšā mūs visus - katru pēc sava neizglītotības līmeņa, bliežot zem jostasvietas, un uzkūdot upurus atriebties random līdzcilvēkiem uzbrūkot.
par ko?
par nepakļaušanos, arī atļaušanos, dažreiz prosta kolektīvās urbānās šizofrēnijas simptoms.
(kā jau visam - eksistē finansiālais aspekts, kuru noliegt/nepieminēt būtu muļķīgi. jebkuru muļķi var uzpirkt par faņķikiem, un pārtikas trūkums ļoti efektīvi atrofē saprātu, izraisot akūtu idiotismu (izsalkums pēc maizītes ar speķi (starpcitu toksisks - pūstošs līķis tak) raisa ļoti līdzīgas izjūtas kā slāpes pēc alus un tabakas (un citas (labākas) garīgas pārtikas).
Duālisms ir patiesības profilakses mehānisms. Garīgās(grādīgās) pārtikas jautājums ir extra sasāpējis. Viss tiek retoriski deformatizēts par grayscale bitmap img, kuru nevar atvērt uz black and white (green) 1 bit pc - vienīgā pc uz kura tev ir atļauts skatīties doto failu. Jo nedod sātans uz normāla kompja var piekļūt netam, līdz ar to arī nebeiedzamai informācijai, kas (lai cik fanātiski noliedz/nepieņem faktu, ka tavu prātu kontrolē kāds cits) tur milzīgu potenciālu mazināt/izmainīt MSM propagandas ietekmi un vēlamo efektu uz tevi, līdz ar to arī visu pasauli.
melns-balts Tēze/Agenda ir narkotikas ir sliktas.
Skaidrā - labi,
nedaudz labākā garastāvoklī - nāve,
turpinājums ir ļoti garš, un sekos..

patiesība:
sintētiskā farmācija, toksikomānija un aizliegtās (pus)sintētiskās (narkotiskās) substnces - nāve;
atturība/ 'skaidrība' / straight edge - ignorance, prāta neizmantošana, potenciāla wastošana. gribēju rakstīt arī - personīgās izvēles gadījumā - cienījama nostāja, tad saprotot, ka ja pirmstam nepielipa prāta neizmantošana, tad būšana 'skaidrā' nemaz nav definējama. Pusē no visiem pārtikas produktiem (skaitot cukura veidus - uzreiz visos) ir dažādas centrālo nervu sistēmu un garastāvokli iespaidojošas vielas. un tas principā viss būtu pohuj, taču sabiedrība simtsprocentīgi sastāv no (cukura) džankijiem
 

Your Reply:

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.

Riebīgais mušmirmušmis

papīpē vēl