Riebīgais mušmirmušmis

papīpē vēl


25. Aprīlis 2022

Stress management versus pain @ 08:26

Karoče, ja tev kāds psihiatrs, neirologs vai cits masturbētājs izdomā, ka kautkas pret stresu jāiebaro (chemichal imbalance in brain is caused by chemicals/drugs of the psychotropic sort. You can make a LOT of money when you make people addicted from tranquilisers (and all other shit), then rename and reinvent concept of addiction, in your case (you lucky lucky xanax addict) it is merely chemical imbalance in brain. As benzos (n shiit) make you physically addicted and sick for 2+ months when you stop. Many have died just from complications caused by "side"effects and cold turkey.
Laba tehnika, izmantot emocionāli labilus cilvēkus. Tomēr tas tev būs labākais trips, caur ērkšķiem, za to NO točna būs NO forever (ļoti ceru). Ja atturies no kautkā ko ļoti gribi, pie tam tas var būt kas nekaitīgs/veselīgs. Teiksim ja kurī kaņepīti, jo sūdīgs miegs (n persoal shaisse), pastāsti psihiatram, šis tev pretī xanaxu, diazepāmu, lorazepāmu, klonazepāmu un citus klozetpodam barojamus mēslus no kuriem jau paliksi pamatīgi atkarīgs, vai arī ja esi daunis, arī tavs attaisnojums visu mūžu būs chemical imbalance (izbalansēt var tikai detoksējoties no ķīmijas un sātana pedofīlijas). Ja ar xanaxu (lai gan psihiatriem ir visādi guidelines, teiksim daudzi saka, ka trankvilizatorus bez antidepresantiem neizraxtīs. Ja pastāstīsi tam pidaram kā patiešām jūties, tev izraxtīs 4 dažādus fizisku atkarību (un citu nāvi) izraisošus naftas pārstrādes blakusproduktus. Xanax lieliski nobur stresu nost, to tikai vajag. arī neatļautajiem augiem jau sen vairs nevajag nekādu reklāmu. It sevišķi tajā valstī kura kādreiz bija flāmu (tagad paļubomu mušļi visur eiropā sen vairs ne tik baltajā).
Paša pieredze agrāk vai vēlāk būs pieejama padziļinātā literatūras dzejprozas drazas gabalā.
Pretstresa zāļu atkarība (tuvu desmitgadei) tici vai ne izraisa vēlmi nedzīvot.
Vai farmaceitu uzsintezētās sintētikas var izraisīt tādas lomkas, ko pašas nevar izārstēt?
Šoreiz atbilde ir stingrs JĀ. Mūžīgais athods būs tavs vārds - ar psihiatra svētību un pilnīga idiota izglītību.
Lielākais pizdauskas nāk kā sifilisa mauka, kad stress ar indi vairs neņemās nost, apēd vēl pusi vai tableti, ok, no šī brīža visdrīzāk lietosi vairāk. Man athoda sajušanu un abstinences cravingu paātrināja tas, ka psihiatre bija vienreiz mēnesī, toties kāds farmācijas biznesā planējošs sadists izdomājis, ka atšķirībā no visiem citiem trankvilizatoriem (un pārvarā medikamentiem oficiāli, otra versija ir 7 vai 14) paciņā būs 25 lorazepāmi nevis 30. Varbūt tas ir veids kā palīdzēt atmest. Jo tikai tad ja zini ko dari tu vari.

 

Comments

 
[User Picture Icon]
From:[info]laboratorija
Date: 1. Maijs 2022 - 03:00
(Link)
[User Picture Icon]
From:[info]swimpis
Date: 8. Maijs 2022 - 02:29
(Link)
mental health is an oxymoron

Riebīgais mušmirmušmis

papīpē vēl