Riebīgais mušmirmušmis

papīpē vēl


Reply To:

novēlota pateicība @ 23:17

[info]swimpis:

Paldies (palīdz dievs?), nē ņihuja
Palvels (palīdz vells (abi ir paraītiskie gari ar nelielu novirzi uz simbiozi, vellam ir savi favorīti, savvaļas tapīriem par spīti, esam nonākuši holivudas filmā 'par otro pasaules karu'(kas lielai daļai pasaules nebija beidzies vismaz kopš pirmā laikiem) un parodija par pēdējo Vāciju, kas maksā ar pilnīgi visu tautu n more par to, ka mēģināja izskaust cionismu un ļaunumu, kas tagad taisa īstu genocīdu visos mums atļautajos apdzīvojamajos kontinentos, reiha virhuška pat sāka apdzīvot antarktīdu un bez admirāļa Birda misijām, SS Liebstandarte Adolf Hitler bērni un mazbērni patrulētu miera misijās (apmēram tikpat mierīgi kā Black Lives Matter peaceful protests). English merchant barge, U-13 semizemūdene uzrodās no nekurienes un bariņš Gestapo kungu un dāmu veic abordāžu, pirāti ar stāžu. "Deine Papiere Bitte!", jūrnieki iedzēruši, kapteini nodūruši, kravā tika atrastas ļoti daudz otrā kara aptieciņas, nu ir prieki, jau nedēļu ir novirzījušies no kursa. Jautrie matroži (un melnie vergi - melnie vienmēr vergi. viņiem mūžā gāja bargi, ar citiem nigām strīdos daži zaudējuši tikai ausi, tumsā Bulgārijā kāds gribēja iestāties H yitgoņu bandā pie Kristo, mans čoms, teica, ka pie viņa var nākt strādāt, bet vajag atnest divas čigānu ausis, es nesaoratu vai nepieciešmas viens upuris vai divi? Tā tumsā tika sagraizīti tie nēģeri. Cīgņi cīgņi - tā Bulgāri izsakās, kad nav vulgāri. Vēl Kristo stāstīja daudz ko, nav spēka tagad bojevikus rakstīt. Strādājam milzīgā angārā - kristiešu mēbeļu veikalā, Kristo rāda ar pirkstu uz vienu no resnajiem (gordo) spāņiem, 97% katoļiem, ne luterāņiem. Re paskat, Swimpi, a spāņi visi ir faking cīgņi.
Deine Papiere Bitte!
Par to jobano Qū Ār kodu - tiem, kas nesaprot, ka lai uz kuru pusi pavērsto nākotne, tā tiešām vairs nebūs ne tuvu līdzīga tai jau tāpat sapistajai pasaulei pirms šī globālā (on flat earth there ain't any globes) psyop - jāņa atklāsmes grāmatas lugas iestudējums uz lielās skatuves, tas viss, lai jūs, kas ticat kovid eksistencei vai pat nedaudz sliktāk - nopotējās ar eitanāziju, jo darbā prasa(tie, kas gribēja uz koncertu Aleponijā, arī tautas nodevēji, kam nav pautu (par meitenēm žēl, man šķiet bez vīrieša atbalsta liela daļa savaxxējās vnk tapēc, ka pa Tv saka - to dara visi. Bļedj ir triljons lietas, kas būtu noderīgas, ja to "darītu visi", teiksim ietripot ar sēnēm vai labāk LSA (LSD ir ķīmija un neiesaku lietot vispār nekādu ķīmiju, ne zālēs, apģērbos vai ēdienos, par pēdējo - laikam viss maksimā ir saindēts un nav pat baigi lēts. Bet to es jums vēstu, pārtrauciet lietot ķimiskas zāles, lai kādas tās būtu, mani sēdinājuši uz metadona, buprenorfīna, SSR, tricikliskajiem, atipiskajiem antidepresantiem un citiem mēsliem, kas visi kā viens izraisa fizisku atkarību, depresiju (antidepresantu gadījumā, zinu tikai vienu cilvēku, kas sāka rīt laikam kkādus SSRI un saka, ka ļoti labi palīdz, es gan nezinu, kas ir mērķis - respektīvi šī palīdzība, ko sniedz zāles. Es saprotu īslaicīgu apdolbīšanos, farmakinētisku sinerģiju un traķenes zāļu deva ar uzviju, ja tev notiek kaut kas sūdīgs, tik sūdīgs, ka iedzerot alkaholu arī uz brīdi paliks labāk. No zāļošanās gadiem (tipa psihiatri un narkologi mani "ārstēja no narkomānijas", iesakot un izraxtot 6 vai 7 dažādus ķīmiskus aptiekas preperātus, kas piš visiem alkaholiķiem prātus.) esmu nonācis tur, kur vienmēr zināju jābūt. tagad vien devu mazinot un metot nost pa kādai ķīmijai ik pa brīdim, žonglējot ar devām un ķīmijām, kuras sākt ēst ik dienu nav nekādu dižu problēmu, es šodien no gabapentīna atkal gandrīz vēmu, atkal gandrīz. tā draņķa sula būs jānomaina uz ko citu un tad kad beidzot būšu tīrs no ķīmijas-farmācijas genocīda:"I'm doing my part"
Yes you do, because you are smart, you believe in science and that west is very liberal. Huy tev, visi hipiji un 'Ļeņingradas "panki"' nopotēti, Rudaks baigais huligāns, bet potīgais. Jums, kas nesaprot, tiek hujārīts labs mikslis - vislabāk man patīk Grafīna (hidr)oksīds (Graphene Oxide). Par šo tēmu runājošus cilvēkus apcietina un/vai nogalina. Daži mēģināja izglābties, kad aģenti (matrix style) iebruka dzīvoklī atceroties, ka arī logi ir durvis (Skrips,u.c.).
Kapēc cilvēkiem, kas vēlas eitanāziju, mēģina piespiest pirmstam potēties ar kovid. Tam ir sakars ar jūsu dvēseli. Arī tie, kas pēc pāris potēm mainījušies līdz nepazīšanai, no prastiem mietiem par ļauniem zombijiem. Varbūt daļa no tiem vēl nezin, ka kautkādi sintētiski gari tagad tev piesējušies, pidari. Biju Bolderājā, arī tur tikai potīgie drīkst. V
 

Your Reply:

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.

Riebīgais mušmirmušmis

papīpē vēl