Riebīgais mušmirmušmis

papīpē vēl


Reply To:

i am a force for good @ 09:32

[info]swimpis:

lai zinātu baltu un melnu - groteski ļauna bitcoina (multi)miljonāra underage pornogrāfijas 'producentu' - mecenāts, tikai psihopāts tajā vidē bija kāds kuram sastāvā bij prāts, kad pedofīlu cietumā (un jā, ASV tāds stāv) dalīja (centrālās) nervu sistēmas sastāvdaļas (dieviņš dalīja? hujs zin, jo novērota tikai sievietes roka, ar baltu piedurkni, lakotiem pretīgi rozā nagiem un pilnu plaukstu 3-5(divsimt divdesmit piecu) antipsihotiķiem un man vēl nezināmos terminos saukātiem lobatomijas aizstājējiem (bet kā zinam, arī heroīnu nebūtu iespējams kaut mēģināt aizstāt,kur tev prāts, ar metadonu, ja tas (kā jau ķīmija) nebūtu dafiga neirotoksiskāks par aizstājamo dragu (stp.citu arī hepatotoksisks un izraisa nekrozi saskaroties ar dzīvām šūnām, that means organs do not become donors, no drinking mate, otherwise we will blame your cider for cirrosis and other fun organ necrosis, bļa un šito iebaro bieži vien fiziski (arī garīgi actually) veselīgiem un vitāliem individuāļiem, kas vēl nepaspēja ieskrieties naudas spēlē vai citu iemeslu dēļ sēdēja cellē, kam ir nepārvarama (and i mean it, reasons are many) griba manifestēt savu gribu for real (but u are still too young to trust your intuition - the real deal. (kādreiz zeki tirgoja īstu heroīnu, tagad par tiem, kas domā, ka tas ko viņi hujārī ir bijis kilometra attāluma no magonēm, viegli pasmej, varbūt smagi, varbūt pašol ti nahuj suka. Who cares? Right?!
Right?? It all depends on the context (and the people who say that piece of dogshitpiss is heroin is the context, otherwise - eat, sleep, have sex, have drugs, gods mercy have some rock'n'roll trust your heart - and u'll live for now, and it is actually the best deal you get: Live now, die later. But while not red - not dead. Ivo Nomme reiz teica, esmu nemirstīgs, jo pagaidām vēl nav nācies nomirt.
Bļ, sapratu, ka uz mani neattiecas, jo 2reiz tochna nomiru, ķīmija izglāba, knapi knapi naloksons iztrieca nedaudz fentanila ušakova prom no maniem opioīdu receporiem. Case and point: vienīgais no kā nonācu šajā (nemirstību pierādošajā/apgāzošajā(???)) stāvoklī, tas bija abas reizes pēc 2 nedēļu abstinences (toreiz ņēmu, jo eksistēja vēl īstais h, bet tāpat varēja ieberzties, un pirms h pazuda, neaptvēru, ka fentanila atvasinājumi ir tikai supersāpju pacientiem, vēžiniekiem un čigānu klientiem, kam svarīgi apsisties, nevis spēlēt ģitāras vai pisties. ) - god giveth, god taketh away - tikai šoreiz tas bija cits dēmons, sintētika ir pirmā digitālā patiesība. Esot bez jebkādām zālēm organismā, pat iesācējam būtu grūti (fatāli) saindēties ar opiju, pieliec klāt šņabīti (un tas jau ir synthethicaly amplified puvuma extrakts, sēnīte ta etanolu kakā dabīgi, vien katalizēts tiek pohuj ar ko, etanols būs nekaitīgākā sastāvdaļa, kad satiec džonu. Alus nedaudz cits storijs, bļa ja būtu piķis vai haļava es dzertu tos dārgos hipsteru alus (ar krāsainiem, izmisumā aci piesaistošu logo meklējošajiem 3x price a pint (vienīgā vieta kurā esmu bijis, kurā britu tūristi ieviesa pinti, kas konkurē ar puslitra bundžām, un jau uzvarēja.). Vienīgais alkohols, kuram ir vairāk kā 7% (neatceros cik) un no kura 2 litru straujas izdzeršanas un pāris stundu pagulēšanas ne tikai nav pohu, bet pat bija kind of afterglows, tas bija skaisti. Tapēc bagāti maitas tuvojoties pensijas vecumam neieņem pelmeņa formas un proporcijas, tie rij mazu bērnu seksuālās izmantošanas roundus un baro ar vitamīnu harpijas.
 

Your Reply:

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.

Riebīgais mušmirmušmis

papīpē vēl