Riebīgais mušmirmušmis

papīpē vēl


14. Jūlijs 2021

Tikai maza daļiņa no mikroskopiskas daļiņas ļaunuma. @ 14:35

Par potēm un eitanāziju, to blakuefektiem (lai gan tie ir efekti, blakusefekts bija tikai Uldim Rudakam, kurš rakstīja, ka esot juties kā piedzēries+ 3 diennaktis.)
Par to diezgan daudz varat uzzināt kovidiotu (un kompromitēto politiķu/pedofīlu- без рук) un google sadarbības projektā - yt, google, fb, twitteri n vēl daudz kā nenocenzētajos klonos "Bitchute.com & Odysee.com". Googlis ir nopircis pasauli, jeb pārdevis?! Reiz par to dziedāja Bovijs, Arī Kobeins. Nokaveroja, skaisti, Bovijam esot nepaticis, toreiz. Tagad abi uz 27+ rocknroll hall of fame retirement island, dzer kokčikus kopā, saņem masāžas no skaistām meičām un raizēs par Maiklu džeksonu, kam pat ar lietussargu nav ieteicams uzturēties saulē, Kobeins, pēc laba H hita aizskrien pie Maikla, ja nu ko vajag.
Uz salas pat prikola pēc ielaida dažus ielu muzikantus ar džambēm, tikai nolika tā patālāk, skaņa it kā paukšķētu popkorns klusi un tieši tikpat ritmiski. reizi nedēļā viņiem vajag uzdāvināt cigaretes, lētu alkaholu un čupiņu ar zālīti. Ir nākuši arī mūsu kokčikus striļīt. Saku ej dirst, kas nezināji, ka te visi esam sociopāti/psihopāti, atā. Dredainais kungs palika bēdīgs, pagriezās pa 180 un devās atpakaļ brikšņos pie savas džambes, lai turpinātu sist, pa sen miruša zvēra ādu ar plaukstām un popkorna ritmā meditēt tālāk, meditēt, jo tas varētu būt (varētu arī nebūt) vienīgais veids kā tikt prom no sasodītās salas.
Little did he know, in the same archipelago there is very notorious island of a sinister man, and he's dead too. Island of Jeffrey Epstein. Most of the rockstars went there pretty often. 'Couse you know the visible elite (pawns of) is paedophiles, they choose those sickos, 'cause they can blackmail them into doing anything. And that is happpening riht now. Yesterday.
 

Comments

 

Riebīgais mušmirmušmis

papīpē vēl