Riebīgais mušmirmušmis

papīpē vēl


Reply To:

Re: https://blurtonline.com/wp-content/uploads/2015/11/Kurt.jpg @ 09:54

[info]swimpis:

Iepostēju kur vajag. Pēdējais teikums par to, ka neviens neko nav zem dragiem darījis. Papēti bio, reti kurš ir bijis skaidrā pagājušajā gadsimtā. Kurts Kobeins nav ģeniāls? Vai tas, ka tev teiksim tas uzreiz asociējās ar dzeršanu un alus garšu mutē, nozīmē, ka skaidrā nevar klausīties? sajauci sekas ar cēloņiem. "Alkahols atņem talantu, narkotikas talantu neatņem, atņem tikai spēku savu talantu realizēt." man reiz teica Jānis Zālītis. Boomeriem laikam viņš bija kautkāds padomju psiholoģijas un hipnozes guru. Māte mani 15 gadu vecumā mēģināja nozombēt, veda pie tā pidara dēla. Gāju tikai tapēc, ka man par katru reizi iedeva piecīti - nu lai es ietu tur, savādāk kategoriski atteicos. par piecīti atkal varēja nopirkt zālīti. Man dažreiz liekas, ka tas hipnotists man kautko smadzenēs sapisa. Viņš mēģināja mani uzregulēt tā, ka esmu laimīgs kad kaut ko daru. Tā vismaz man likās. Ceru, ka neiedarbojās vispār iklnedēļas zombēšana, bet nelabas aizdomas, ka esmu vēljoprojām hipnozē, vajag kādu, kas mani no tās izvilktu. Jo katru mazāko brīdi (vai milzīgus gadus), kad nedaru ko lietderīgu, ir neciešama depresija, kas vispār nav stāvoklis lai kautko darītu, kur nu vēl radošu (man citas darbības neliekas lietderīgas, ir tikai utilitāras. Kad ko radu, tiešām dažreiz atiet depresņaks, bet iedvesma (ja vispār) nāk viļņiem, kā jau viss. Ievēroju, ka dilstošs mēness atslābina, tukšs vienmēr kādu draugu nogalina.

Tātad, netalantīgo narkomānu ļoti saīsinātais saraksts:
Bela Lugosi
Jhonnie Depp
The Beatles
Black Sabbath
Monty Python
Black Adder aktieri (visi lietoja alk un kokaīnu filmu uzņemšanas laikā, Steven Fry esot bijis vispār traks kokaīna maniaks,
Fredijs Merkūrijs,
Jim Morrison,
Jimmie Hendrix,
Red Hot Chilli Peppers
Albert Hoffman
Timothy Leary
Snoop Dogg (jokoju, it kā)
Alex Gray
Visi talantīgie Psihopāti, kas uzcēluši šo būri, ko saucam par dzīvi. Elite, vai nav talantīgi sagrābuši miljonus? Ir narkomānu narkomāni. Ever heard of Adrenochrome?

 

Your Reply:

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.

Riebīgais mušmirmušmis

papīpē vēl