30 Septembris 2008 @ 15:35
ejot sviestā  
Vakar mācījos. Aizmigt nevarēju. Paraudāju (nu, manā uztverē tas ir nobirdināt līdz 10it asarām i vsjo, jo vairāk nekas ārā nenāk), apēdu divus gabaliņus šokolādes, sadzēros tās pretīgās zāles un mācījos. Paņēmu bioloģijas grāmatu, lasīju, izrakstīju svarīgāko, pēc tam ķīmijas.. Nu jā.
Vakar bija domas vnk pazust. Izslēgt telefonu, ieslēgties savā istabā un gulēt. Visu dienu, nedēļu.. vienalgu, bet šodien pārdomāju. Šad tad var ienākt klabā, apskatīt kas jauns, paklausīties mūziku, paspēlēt ar māšeli kauč-bōlu un kārtējo reizi izmest kaķi no gultas xD Televizoram šodien jāliek miers un tā vietā jāpievēršas mūzikai.
meklējot bildes savas tēva kompī atradu dzelzs vilka atradumus un oldinieku zelta atradnes. (sun).. Visu veco, ko es agrāk klausījos.

Un, cilvēk, es arī smaidu. Patiesi. Vismaz šodien.
 
 
Mūzika: eminem. Aha. es. xD
 
 
( Post a new comment )
[info]latvju_balelins on 30. Septembris 2008 - 23:03
vecie latviešu gabali > kautkādi Reiniki.
(Atbildēt) (Diskusija) (Link)
Ķirsīts[info]sveces_liesma on 1. Oktobris 2008 - 01:17
kādēļ uzreiz latviešu? Un kādēļ uzreiz Reiniks? Īstenie vecie gabali ir Jumprava, Eolika, Līvi u.c.
Reiniks ir salīdzinošs jauninājums ar freimani, ellačku un pārējiem čibrikiem (starp citu, man nesen atklāja čibrika vārda nozīmi. biju šokā. :D)

Tomēr raxtā vairāk ar "vecie gabali" bij domāts r&b, popinieki un eminems (atsevišķš sadalījums, jo no repa gabaliem es klausījos tikai šo ārtistu), ko es klausījos pirms gadiem 3-4.. :D
(Atbildēt) (Iepriekšējais) (Link)