14 Jūlijs 2008 @ 22:35
stulbais, oga  
lai tas dranķis ir nolādēts... >.<
Pizģec, kādā sakarā es vsp viņu tik ilgi pieciešu?
Viņu vajag kastrēt!!!! Izoperēt nieres, aknas, plaušas un visu citu, izgriezt sirdi un iedot dzīvi citiem cilvēkiem.
Kur var piedzimt un izaugt šitāds ņerglis?
*ieelpa, izelpa*

Labi, nav jāsaka, ka viņš jau kuro reizi mani nokaitināja līddz baltkvēlei.

Un lai viņš iet pa gaisu. Ar viņu negrasos ne tikties, ne arī kā savādāk komonicēties. Ignore. Viss. Atkal.
Tags:
 
 
( Post a new comment )
denucis: need you[info]denucis on 14. Jūlijs 2008 - 23:17
Ehh, dūd..

paies neilgs laiks un viss atkal būs normāli. It goes around, goes around..

un pats skumjākais, ka tu pati to apzinies un neko nevari tajā darīt. Nākas pieciest, jo tas viss dod arī daudz kā pozitīva un vajadzīga tavā dzīvē. Tu pati zini kā man sanāca ar ļooti līdzīgu situāciju ;)

(Atbildēt) (Link)
extinction[info]extincion on 14. Jūlijs 2008 - 23:28
eew, nu thats not nice par kādu tā teikt... jo īpaši par mani. Nu to4 not nice :( nu soory kas tā un šitā. Pati man nesen teici, ka vēlies būt maita- vēlies būt tāda kā es? Vnk noniecināt, pazemot vai izvest citus no pacietībais, lai tik pašam ir labāk? Jā, tas ir vieglāk šādi dzīvot- vieglāk tikai tādā gadījumā, ja nav tāda cilvēka kā tu. Esmu kļuvis tads maita, ka nešķiroju, pret ko un kā izturēties. Tapēc arī ir šie stulbie izgājieni, stulbās spēlītes. Bet saproti, tā ir vieglāk un tāda pati attieksme kā taad no tevis man, būs tev no citiem, ja vēlies kļūt par maitu, jeb mani...

PS- varbūt arī labāk... Tavs Ignors dos man iespēju tevi aizmirst (neiespējami, bet ja nerunāsim, tad nezināsi, vai izdevās vai ne )
(Atbildēt) (Diskusija) (Link)
Ķirsīts[info]sveces_liesma on 14. Jūlijs 2008 - 23:42
Man piedrāzt... nahuj tu te kko raxti, nahuj piereģistrējies..
Un, nē, nebūs sorry. Visam ir savas robežas. Un šoreiz tā nu ir pāri. Jā, dirst tu māki. Izklaidējies, pakaļa, izklaidējies! Pasmejies - Oke. Esmu pie tā pieradusi. Bet rakstīt tādus textus, ka vnk šķiet, ka esi nokritis no Marsa un mani itin nemaz neesi iepazinies.. Zini, tas sāp pat vairāk nekā tavi stulbie, pretīgie teksti.

Un es tev nekad neesmu teikusi, ka gribu būt tu. nezinu, kur to esi sadzejojis. Man riebjas tādi cilvēki kā tu. Dzirdēji? Rieb-jas. >.< Riebies tu ar visām savām spēlītēm. Bet tu to zini un mums runāt vairs nav jēgas. Liec man mieru! Un sākot jau no šā brīža.

(Atbildēt) (Iepriekšējais) (Link)