21 Janvāris 2011 @ 13:26
 
1dien nodancojos darba Jaunā gada iesvētīšanas ballē. Izskatījos kā maza cacele, bet jutos ļoti labi un seksīgi. ^^ Pašai ballei ar nebija ne vainas - paspējām i padancot, i paninnāt, i uzgrauzt kādu graužamo.
Nākamo dienu pat nebija jāstrādā un varēja gulēt.

Pa šito nedēļu paspēju satikt Lauru, ar kuru, kā sapratu, esam divās dažādās pasaulēs. Protams, atradās jau par ko parunāties un tā, bet.. vilciens ir aizbraucis un nav ko tam dzīties pakaļ.

Vakar palūdza palikt darbā ilgāk. es nemaz nevaru atcerēties pēdējo reizi, kad strādāju naktē.. Cilvēki bija super jauki un ļoti maz tādi mūžīgās-problēmas. Pie kases paspēju izsmieties kopā ar viesiem, papļāpāt un tā. Šī laikam bija pirmā tāda nakts. Un Vasja vēl šokolādi atnesa *sun*. Hih.

Jā, un starp citu, kamēr neaizmirstu - sapņoju par to, ka es un vēl vairāki diezgan forši un saprātīgi cilvēki strādā kopā un tai pašā laikā dzīvo nepieskaitāmo mājā. Kam problēmas ar bailēm, kam ar nervu savaldīšanu un tā. Sapnī viss bija diezgan tā - pretēji dzīves variantam -, bet pats sapnis bija interesants.
 
 
( Post a new comment )
[info]william on 21. Janvāris 2011 - 14:18
Ko nozīmē paninnāt?

PS. prieks, ka esi atsākusi rakstīt klab`ā.
(Atbildēt) (Diskusija) (Link)
Ķirsīts[info]sveces_liesma on 22. Janvāris 2011 - 04:01
`paninnāt` - šai gadījumā `padzerties`. [manā radinieku pulkā visi sīkie, kad mācās runāt teica nevis dzēriens/dzert, bet ninna. ;)

PS.Es jau tā īsti nekad nebiju pārtraukusi. Vienkārši reizēm šķiet biki bezjēdzīgi rakstīt par to, kas notiek, jo tā īsti nekas nenotiek. ;D
(Atbildēt) (Iepriekšējais) (Link)