20 Maijs 2008 @ 00:27
 
Šodien Marta teica, ka apskaužot mani. Par ko gan? Tur nav ko apskaust, jo.. nekā nav. Īstenībā, pat nesaprotu, kāpēc es viņai izstāstīju. Kāpēc gan es vispār, pēdejā laikā esmu pateikusi 2viem cilvēkiem, kuri bez šīs info varētu arī iztikt..

Es esmu slima. man ir briesmīgs šņupis un sāp kakls [gan no iekšas, gan no āras]... + es knapi varu paiet. :D jau atkal esmu superīgs invalīds, tāpēc neviens nebrīnās, ja kavēšos, jo mani pārvietošanās tempi ir iespaidīgi un es izmantoju savu slepeno ieroci - gliemežu ātrumu. xD Skats kā es "ielecu" trolejbusā, man liekas vispār ir zelta kalnu vērts. XDD Jūtos kā viens no pensionāriem. va vellos.
Šodien gribēju braukt uz traumpuktu, ja ne pēc pret-sāpju zālēm, tad pēc kāda ģipša gabala vai kruķa gan xD
Smieklīgākais tas, ka senči arvien neko nezin, jo.. nu kam gan iedot lieku tematu, par ko uz mani pukoties un visu pārējo..
No učenes dabūju saiti un rīt uz skolu iešu ar svārkiem xD problēma atrisināta uz kādu laiku...
+ lai sagādātu man vēl lielāku škrobi, šodien sportā skuķi spēlēja futbolu un es nēēē.. >< Vēkšš..

Izdomāju, ka nezvanīšu.

"Pat tad, ja neesmu Tava princese, Tu tik un tā esi mans princis"... - atbilstošs teksts tika atrasts... Taisni riebjas xD
 
 
Garastāvoklis: vēē, bet jau labāk.
Mūzika: nezināms - vienmēr Tu..
 
 
( Post a new comment )
[info]latvju_balelins on 20. Maijs 2008 - 17:35
man jau protams neko nevar pastāstīt ;( :P

kas ar kāju? :/
(Atbildēt) (Diskusija) (Link)
Ķirsīts: puukains zakjis[info]sveces_liesma on 20. Maijs 2008 - 22:05
Pienāks diena un pateikšu arī tev. nevajag man neko uzspiest un tā... Un nebēdā, pret tevi man noslēpumu maz. Un tiklīdz kā jutīšu, kad vajadzēs - pateikšu tev ar. :)

Kāja... Muzeja naktī tika traumēta (skrienot uz tēva mašīnu ielecu pa tumsu bendrē xDDD - tizlums, ko padarīsi), bet nu jau ir labāk.. Vismaz vairs neeju 35min uz mājām no troljebusa pieturas, kur attālumu ar normālu ne-gleimžu soli var noiet pa 7ām minūtēm. :D :D
(Atbildēt) (Iepriekšējais) (Link)