« previous entry | next entry »
Okt. 31., 2012 | 11:17 pm

welp, mēs esam pārāk ļoti darbaholiķes un perfekcionistes.
jātaisa vēsturē radošais, izdomājām taisīt grāmatiņu.
aizgāju pie draudzenes divpadsmitos un nu tikai mani pārveda mājās. visi jau aizmiguši, sajūta, it kā es no fonteina būtu pārnākusi or smth (bet nē, pat ja es gribētu, man nebūtu, ar ko iet). UN VĒL NEESAM PABEIGUŠAS. nē, nu it kā viss ir gatavs, informācija salikta, sakārtota, noformējums ir, bet problēmas ar printēšanu, jo wordā nekādi nevar sataisīt vienādi pareizu tabulu, vien milimetrs un otrā pusē ir nobīde un just kāpēc mēs tā sevi mocam

bet bija forši, jo vajadzēja braukt fočēties pie ēkām, kur 1919. gadā mitinājās ulmanis un pagaidu valdība unun man bija iespēja papiņķerēties ar spoguļkameru, un just wiiii, sajutos kā bērns. un mēs kādas 10 minūtes parkojāmies milzīgā stāvvietā un es jau zaudēju ticību, ka mēs to izdarīsim, un bišķiņ pārkāpām likumu, stāvot neatļautā vietā, fiksi skrējām pie niedras mitekļa valdemāra ielā un tad tikpat fiksi atpakaļ, khii.

un angļu valodā mana eseja esot jau 'advanced', nevis 'upper-intermediate', patīkami saņemt labus vārdus par ieguldīto darbu.

man patīk, ja ir ko darīt (kaut ko tādu, kas neriebjas), nav laika ne par ko domāt.
good day that is.

saite | ir doma | Add to Memories


Comments {0}