« previous entry | next entry »
Okt. 28., 2012 | 01:22 pm
mūzika: the beatles - revolution

biju uzlikusi modinātāju, bet nedzirdēju, kā skan, laikam biju ļoti dziļā miegā (man ir uzlikts, lai 10 reizes ik pēc 3 minūtēm atkal skan). pamodos ap deviņiem pēc jaunā laika.

~~ pa nakti nosapņoju, ka čaļi, ar kuriem iepazināmies korn koncertā, atbraukuši dzīvot uz Liepāju un mācas 1. ģimnāzijā. es it kā pie viņiem biju aizgājusi un prasīju, vai viņi nezin, kur ir draudzene (dzīvē caur netu kaut kas viņai ar to vienu čali bīdījās); izrādījās, ka viņa esot pie viņiem dzīvojusi, un tad bez jebkādas ziņas nozudusi. well, izklausījās ticami. ~~

tā kā ģimene vēl nebija atbraukusi atpakaļ, iegāju vannītē, sen nebija būts.

pēc tam izvārīju paciņu rīsus, krūzē ar verdošu ūdeni iemetu pus kubiņu buljona, piemetu pāris karotes rīsu. mēs nekad neesam taisījuši rīsu zupu, es laikam ieviesu jaunu tradīciju, jo bija omnomnom. vēlāk uzēdīšu vēl, jo rīsi vēl palikuši. apnika man viss tas, ko es ikdienā ēdu, pārāk vienveidīgi. ik pārdienas atkal kartupeļi vai makaroni ar kaut kādiem cīsiņiem utt. maize vispār meeeehhhh

nūdeļu zupiņa man arī ir iegaršojusies, tikai tās oriģinālās garšvielas gan nepatīk. laikam kāri pēc zupiņām ietekmē aukstais laiks.

no rīta manā istabā bija 14 grādi, lielajā istabā - 15. es gan aukstumu īpaši nejutu, termometrā paskatījos tikai tad, kad izpūšot elpu iznāca tas tvaiciņš.
tagad man ir dilemma - kontaktā turēt sildītāja vai datora lādētāja vadu.


man patīk miers un klusums. šis rīts bija jauks.

saite | ir doma | Add to Memories


Comments {0}