« previous entry | next entry »
Aug. 7., 2012 | 12:10 pm

mamma mani pierakstīja pie friziera, tā nu pēc kāda pusotra gada neiešanas es šodien beidzot aizgāju apgriezt matu galus.

mati bija krietni aplūzuši, vietām pat ar kādu 8 cm atšķirību, jo es apakšējo daļu pirms četriem gadiem biju balinājusi un viņi bija aplūzuši pārāk īsi, lai friziere grieztu pēc tā garuma, bet šobrīd jau tie bija atauguši pieņemamā garumā, tāpēc ar skumjām ļāvu frizierei griezt "piecus" centimetrus.

tagad visi mati ir vienā garumā un daudz īsāki, un man tagad ir divējādas sajūtas - no vienas puses man ir žēl, jo, nu, mani garie mati *šņuk*, bet no otras puses tie tagad izskatās daudz veselīgāki un es teiktu, ka pusgari man pat mazliet labāk piestāv. es nezinu, man laikam vajag laiku.

man nepatika, kad friziere pateica "nu tagad vismaz izskatīsies kupli :)))". paldies, paldies, tas ir tieši tas, ko es negribu. pārnācu mājās un iztaisnoju. ne tāpēc, ka viņi pēc fēnošanas nebūtu bijuši taisni, bet tā iemesla dēļ, ka izskatās pēc salmiem/krēpēm/pūdeļa kažoka un man viņus vajadzēja kaut kā saplacināt.

manu matu struktūra nav īpaši pateicīga fēnošanai vai ķemmēšanai, tiem ir tāda kā, emm, otiņu struktūra. to aso otiņu. pat akvareļu otiņas no vāveru astēm ir maigākas kā mani mati *šņukst* damn you, gēni! vienīgais labums no tādas struktūras ir tas, ka ja es matus sasienu mezglā, viņi neizjūk un mezglā arī paliek, ne reizi vien esmu pa mājām nēsājusi kaut kādu kreiso copi bez sprādzēm un gumijām.

saite | ir doma | Add to Memories


Comments {0}