« previous entry | next entry »
Apr. 8., 2012 | 06:47 pm

http://youtu.be/_AlSnTcet4U

tik labs fanu koris, aaaaaa
es gribu kādreiz aizbraukt uz koncertu kādā lielā valstī un piedzīvot to pašu

es noteikti kādreiz aizbraukšu uz rock am ring vai kaut ko tamlīdzīgu, kur bez maz vai visas grupas ir vienkārši aa. es zinu, ka aizbraukšu, kaut vai pēc 10 gadiem, bet aizbraukšu, jo tas ir manā (vēl neuzrakstītajā) bucketlistē. un, ja viņi neizjuks, es noteikti kādreiz tikšu uz evanescence. kamēr citi pirks mašīnas, es krāšu algas un došos piedzīvojumos. lol. būs kādreiz jāsaņemās. mana dzīve nebūs pilnīga, ja es to neizdarīšu. jā, tie ir pagaidām mani lielākie sapņi.

eu, bet vispār, būtu interesanti uztaisīt bucketlistu. varbūt jāuzraksta un tad kaut kur jānoslēpj, pēc gadiem jāpaskatās, kādas ir bijušas vēlēšanās un kas ir piepildījies, kādas vēlmes mainījušās, ko vēl joprojām gribētu piepildīt.
dažreiz jau vēlēšanās piepildās, piemēram, es agrāk ļoti gribēju laminātu un man tagad ir lamināts :DD es vienmēr esmu gribējusi portatīvo un man, iespējams, šovasar tāds būs.
tas tā par materiālajām lietām, bet ir arī dažas ne tādas vēlmes, piemēram, tas pats ceļojums uz kādu festu, redzēt ziemeļblāzmu utt.
jā, sākšu rakstīt.


interesanti, ka es ciboju gandrīz katru dienu, bet twitterī parādos arvien retāk. agrāk bija otrādi un ciboju labi ja reizi mēnesī.

saite | ir doma | Add to Memories


Comments {0}