« previous entry | next entry »
Jun. 14., 2013 | 08:55 pm
mūzika: billy talent - lonely road to absolution

četras stundas staigājām pa pilsētu, meklējām kurpes izlaidumam, nevienā veikalā, nevienā tirgū, nekur neatradām neko jēdzīgu, bet ja atradām, tad maksāja ap ls 40 vai nebija mans izmērs (95% kurpēm, kas daudzmaz iepatikās).

cik viegli ir sievietēm ar 36. un 37. izmēru, sasodīts, tas bija visur :)

man bija tāda interesanta problēma, ka man nederēja ne 39., ne 40. izmērs, jo 1. gadījumā kurpes bija diezgan ciešas, savukārt 40. izmērs krita nost no kājas. nezinu kāpēc tā, bet jā.

un man tas sasodītais otrais pirksts ir garāks par īkšķi (jā, jā, komandēšu vīru), tāpēc es nevarēju nopirkt kurpes, kuras man gandrīzgandrīz derēja.

un es vispār nesaprotu kurpju izmērus, jo man vienmēr ir 39., pat converse, kam, škiet, vajadzētu būt precīziem izmēriem, bet uz platformas man pat 40. neielīda kāja (man nekad nav nācies meklēt tik lielas kedas, zvēru).

es ceru, ka manas pēdas vairs neaugs.


vispār man ļoooooooti ļooooooti nepatīk kurpju veikali (nē, nesakiet 'haha tad tu pati taisi kurpes, ja, haha' TAS IR VECS UN NESMIEKLĪGS JOKS OK PIETIEK GLOB FUCKING DAMN IT!!!!), tāpēc šodiena bija ellīte.

tad mēs aizbraucām mājās, un vēlāk ar senci un sīko uz hesiņu paēst, un tad uz rimi, izmērīju visādas kurpes, nevienā no tām manas pēdas neietilpa.

tad iegāju seppalā, tur kurpēm, kas man patika, bija tikai mazie izmēri, mērīju tādas, kas man ne sevišķi patīk, bet tām visām bija tāda tizla forma. es jau padevos un biju gatava iet basām kājām


bet tad -


mamma padod pēdējo variantu

uzmēru

par lielu

prasu vai ir mazāks

*satraucošs moments ar dramatisku mūziciņu*

*skaļi sirds puksti, mana gaidošā sejas izteiksme tuvplānā*

*visur sviedri*

*saliecas uzacis un atveras mute*

*slou moušenā no stūra izvirzās rociņa ar 39. izmēra pāri*

un es uzmērīju, un man derēja, un es pastaigāju, un bija ērti, un man patika, un mēs laimīgas nopūtāmies un teicām 'ņemam' un ze end *sobbing*

and so, once again, the day is saved, thanks to mom

saite | ir doma | Add to Memories


Comments {0}