Pēc mammas receptes, pašas vienkāršākās: ņem siļķi ( vislabāk marinētu) sagriež kubiciņos, kārtos siļķes traukā (var jebkādā, protams), pārlaista ar nedaudz eļļas, lai sulīgāk. Tad sasmalcinātu sīpolu, tad kartupeli, kas arī kubiciņos, tad majonēzi pāri - nu ne pārāk daudz, lai kartupelis samirkst. Tad es sabēru piparus nedaudz, lai asumiņš. Tālāk ir burkānu kārta, tad biešu. Es liku marinētas bietes (pašas gatavotas) ,var vienkārši vārītas sarīvēt, var no veikala burciņām, es domāju, ka visādi ir garšīgi. Tad tam visam pāri diezgan normālā daudzumā majonēzi un pārkaisa ar sarīvētu oliņum un var arī dilles/sūpollokus. Man sanāca tā, ka pirkstus var norīt. Bet tā, kā man zivis garšo pat labāk par gaļu, es neesmu objektīvs vērtētājs. Brūtgāns ēda pillām mutēm, tas nu gan ir objektīvi. :) |