[icon] present simple -
View:Recent Entries.
View:Archive.
View:Friends.
View:User Info.

Time:03:56 pm
Es gan ar ēst gatavošanu neesmu gluži uz Jūs,man to ĻOTI patīk darīt, gatavoju ik dienas, un nav tā, ka tikai vārītus makaronus ar sardelēm vai pelmeņus. BET šodien pirmoreiz gatavoju siļķi kažokā, jocīgi, ka tik tradicionālu "latviešu" ēdienu nebija sanācis taisīt. Izskatās labi, tieši tā, kā jāizskatās, bet, kā garšo, zināšu pēcāk.
comments: Leave a comment Previous Entry Tell A Friend Add to Memories Next Entry


[info]di_wine
Link:(Link)
Time:04:46 pm
O, padalies, kā Tu šo gatavoji? Arī nekad neesmu tapinājusi, jo neesmu zivju fans.
(Reply to this) (Thread)


[info]starsailor
Link:(Link)
Time:05:31 pm
Pēc mammas receptes, pašas vienkāršākās:
ņem siļķi ( vislabāk marinētu) sagriež kubiciņos, kārtos siļķes traukā (var jebkādā, protams), pārlaista ar nedaudz eļļas, lai sulīgāk. Tad sasmalcinātu sīpolu, tad kartupeli, kas arī kubiciņos, tad majonēzi pāri - nu ne pārāk daudz, lai kartupelis samirkst. Tad es sabēru piparus nedaudz, lai asumiņš. Tālāk ir burkānu kārta, tad biešu. Es liku marinētas bietes (pašas gatavotas) ,var vienkārši vārītas sarīvēt, var no veikala burciņām, es domāju, ka visādi ir garšīgi. Tad tam visam pāri diezgan normālā daudzumā majonēzi un pārkaisa ar sarīvētu oliņum un var arī dilles/sūpollokus.
Man sanāca tā, ka pirkstus var norīt. Bet tā, kā man zivis garšo pat labāk par gaļu, es neesmu objektīvs vērtētājs. Brūtgāns ēda pillām mutēm, tas nu gan ir objektīvi. :)
(Reply to this) (Parent) (Thread)


[info]di_wine
Link:(Link)
Time:07:14 pm
Mute pilna siekalu, izklausās ne tikai ņamma ņamma, bet arī vienkārši!:)
(Reply to this) (Parent)

[icon] present simple -
View:Recent Entries.
View:Archive.
View:Friends.
View:User Info.