***
Wednesday Feb. 26th, 2025 | 12:30
from:: sramgni
Ilgu laiku esmu gribējis tās pamēģināt, jo daudz redzētas japāņu animācijā un izskatās interesanti. Pagājšnedēļ beidzot izmēģināju (paldies, ķīniešu lielveikal), vienkārši nedaudz nogriezu apakšdaļu un savāriju nūdeļu zupā. Tām bija maiga garša, ne tik izteikta kā šimedži.
Bet domāju, ka tās gatavo apmēram tāpat kā visas citas šī tipa sēnes. Proti, ja vēlas, var apcept pannā, sākumā bez eļļas, lai izdalās mitrums, pēc tam nedaudz eļļā. Nezinu, vai tas ir pareizi, bet man patīk pielikt arī nedaudz zivju mērces. Droši vien drīkst arī vienkārši vārīt zupā neapceptas. Dari, ko vēlies.
Bet domāju, ka tās gatavo apmēram tāpat kā visas citas šī tipa sēnes. Proti, ja vēlas, var apcept pannā, sākumā bez eļļas, lai izdalās mitrums, pēc tam nedaudz eļļā. Nezinu, vai tas ir pareizi, bet man patīk pielikt arī nedaudz zivju mērces. Droši vien drīkst arī vienkārši vārīt zupā neapceptas. Dari, ko vēlies.