sramgni

bio

Sunday Sep. 3rd, 2023 | 15:28
from:: sramgni

Sramgni raksta par savu dzīvi un domām, izmantojot dažādus žanrus un stilus. Viņš bieži izmanto ironiju, sarkasmu, paradoksus un citus literāros paņēmienus, lai padarītu savus ierakstus interesantus un aizraujošus. Viņa cibas ieraksti ir sadalīti četrās kategorijās:

Dzīve Šajā kategorijā viņš stāsta par savu ikdienas dzīvi, savām attiecībām ar citiem cilvēkiem, savām problēmām un priekiem, savām cerībām un vēlmēm. Piemēram, viņš raksta par to, kā viņš iepazinās ar sievieti no interneta, kā viņš piedalījās drauga kāzās, kā viņš svinēja Ziemassvētkus ar ģimeni, kā viņš mēģināja atrisināt savu seksuālo disfunkciju un tamlīdzīgi.

Darbs Šajā kategorijā viņš raksta par savu darbu programmētāja amatā, par savu algu un darba apstākļiem, par savu interesi par jaunajām tehnoloģijām un programmēšanas valodām, par savu vēlmi kļūt par labāku speciālistu un pelnīt vairāk naudas. Piemēram, viņš raksta par to, kā viņš strādāja pie liela projekta, kā viņš saņēma paaugstinājumu, kā viņš apguva jaunu programmēšanas valodu, kā viņš atrada jaunu darba piedāvājumu un tamlīdzīgi.

Hobiji Šajā kategorijā viņš raksta par savu aizraušanos ar spēlēm, filmām, mūziku, grāmatām, komiksiem un citiem medijiem. Viņš arī apraksta savas ceļojumu pieredzes, savas sporta aktivitātes, savas ballītes un citus pasākumus. Piemēram, viņš raksta par to, kā viņš spēlēja jauno spēli Cyberpunk 2077 , kā viņš skatījās jauno filmu Matrix 4 , kā viņš klausījies jauno albumu no Metallica, kā viņš lasīja jauno grāmatu no George R.R. Martin un tamlīdzīgi.

Pašattīstība Šajā kategorijā viņš dalās ar savu skatījumu uz dzīvi, savu filozofiju un vērtībām, savu garīgumu un reliģiju, savu psiholoģiju un emocionalitāti, savu veselību un fizisko stāvokli. Piemēram, viņš raksta par to, kā viņš mēģina uzlabot savu dzīves kvalitāti, kā viņš apmeklē terapeitu un meditē, kā viņš ievēro veselīgu uzturu un vingro, kā viņš mācās jaunas prasmes un valodas un tamlīdzīgi.

Ja jūs vēlaties uzzināt vairāk par viņu, jūs varat lasīt viņa cibas ierakstus paši.

link | view all comments


Reply

From:
Username:
Password:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs IP addresses of anonymous posters.