viskas un cits wow - 13. diena Pekinā [entries|archive|friends|userinfo]
spotty_flyer

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

13. diena Pekinā [Aug. 21st, 2008|09:14 pm]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
[Tags|]

Mūsējie:
Gaidījām, gaidījām un sagaidījām... lietu. BMXistu starts tapa pārcelts uz rītdienu.

Daļa vieglatlētu starti arī tika atlikti pa stundu. Jolanta Dukure nosoļoja švaki (42. vieta), Jānis Karlivāns arī nerādīja pārāk spīdošus rezultātus šodienas daudzcīņas disciplīnās - uz doto mirkli 28. vieta ar 3841 punktiem. Toties patīkamu turpinājumu sagādāja mūsu šķēpmetēji. Lai arī Ēriks Rags palika pirmais aiz strīpas ar 79.33 m, toties finālam kvalificējās Vadims Vasiļevskis ar šodienas labāko rezultātu, pietam pirmajā metienā - 83.51 m, Ainārs Kovals sameta 80.15 m tālu un kvalificējās kā septītais. Dāmu šķēpmešanas finālā Sinta Ozoliņa krietni atpalika no sava kvalifikācijas rezultāta un sacensībās ieņēma 11. vietu ar 53.38 m.

Līdz fināliem puskilometra distancēs neaizaizrējās abas laivotāju ekipāžas, Miķelim Ežmalim puskilometra distancē kopsummā 16. vieta, smaiļotāju duetam 4. savā braucienā. Moderno pieccīņu Deniss Čerkovskis pabeidza 11. vietā. Neslikti, ņemot vērā, ka pirmās trīs disciplīnas diez ko nepadevās.

Vēl interesanti:
Dāmu šķēpmešanas fināls padevās trakot interesants, šķita, ka krieviete Marija Abakumova jau ir uzvarējusi, pietam ar jaunu Eiropas rekordu - 70.78 m, kad atnāca čehiete Barbora Špotakova, pēdējā mēģinājumā aizlidināja šķēpu 71.42 metrus tālu! Krieviete apbalvošanā izskatījās kā drūms mākonis. Neveiksmes vajāja ne vienu vien 4x100 m stafetes izlasi, vistrakākais Čē Pē laikam tomēr amīšiem, gan kungi, gan dāmas stafetes kociņu izlaida no rokām. Vēl fināls secen iet Britu kungiem, poļiem, nigēriešiem, dienvidāfikāņiem un itāļiem, pietam nevis tādēļ, ka rezultāti dranķīgi, bet tādēļ, ka nebeidza/tapa diskvalificēti. Kungu trīssolī vistālāk aizlēkšoja portugālis Nelsons Evora ar 17.67 metriem.

Atkal jau varam priecāties par broļukām lietuviešiem, vēl divas medaļas izlases lādītē - lai arī modernajā pieccīņā uzvarēja krievs Andrejs Moisejevs, tomēr sudrabs un bronza mūsu dienvidu kaimiņiem! Dāmu futbolā uzvaru izcīnīja ASV izlase, ar 1:0 pievārot Brazīlijas izlasi. Pēdējā jāšanas sacensībā - individuālajā konkūrā, uzvarēja Kanādas sportists Ēriks Lamaze, toties tika diskvalificēti vairāki zirgi, jo tiem esot atrasts dopings 0_o (pretsāpju līdzekļi)
LinkGribi ko teikt?