viskas un cits wow - 10. dienas kopsavilkums [entries|archive|friends|userinfo]
spotty_flyer

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

10. dienas kopsavilkums [Aug. 19th, 2008|01:41 am]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
[Tags|]

Mūsējie:
Cik neveiksmīgi bija mūsējie vieglatlēti, tik veiksmīgi sacīksti aizsāka laivotāji. Ronalds Arājs savus 200 metrus noskrēja 21.22 s, kas gandrīz par pussekundi atpaliek no personiskā rekorda. Būtu skrējis sava rekorda robežās, būtu kvalificējies otrajai kārtai. Nu neko, čalim vēl tikai 20, cerams, ka aizskries arī līdz Londonai. Nekur neaizskrēja Olijars. Iesildoties divās vietās plīsušas kājas muskuļa šķiedras. Cerams, ka trauma tomēr nepieliks punktu Staša karjerai.

Smaiļotāji Kristaps Zaļupe un Krists Straume netika uzreiz gan līdz finālam, bet pusfinālā startēs gan. Jātur īkšķus trešdien. Un vēl rīt, lai šamie tiek tālāk arī puskilometra distancē. Arī Miķelis Ežmalis savu kanoe aizlāpstoja līdz pusfinālam, tad nu turpinām arī tālāk just līdzi mūsu laivotājiem!

Vēl interesanti:
Ne tikai mēs varam sērot par sava barjerskrējēja nestartu. Ķīnieši sēroja par Ļju Sjanu, amīši par Terensu Trammelu. Neviltotu prieku sagādāja Andželo Teilors, kurš uzvarēja 400 m barjerās. Savu iepriekšējo zeltu Olimpiādēs viņš bija izcīnījis Sidnejā. Vāciešiem melnā diena - jāšanās konkūrā tikai 5 vieta (kaut bija diezgan reāli favorīti uz zeltu), Basketbolā totāli iznīcināti (pret ASV zaudējums ar 57:106), handbolā netiek uz izslēgšanas spēlēm. Toties prieks par britu zeltu trekā, komandu iedzīšanā un poļa Lešeka Blanika uzvaru atbalsta lēcienā, vingrošanā.

Gandrīz aizmirsu :D Jeļena Isinbajeva uzlēca līdz kārtējam Pasaules rekordam! 5 metri un 5 centimetri - smuki :) Tā kā šamā trakot grib pārspēt Bubkas rekordu skaitu, tad ar laiku varam gaidīt, ka vismaz kāda dāma lidinās sevi 5 metru un kādu 15..20 cm augstumā :D līdz Londonai vēl sola lekt :)
LinkGribi ko teikt?