viskas un cits wow - 5., 6. dienu kopsavilkums [entries|archive|friends|userinfo]
spotty_flyer

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

5., 6. dienu kopsavilkums [Aug. 14th, 2008|11:30 pm]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
[Tags|]

Mūsējie:
Lai arī spēļu piektā diena iesākās ar ne visai veiksmīgiem startiem džudo laukumā (Borodavko izstājās pirmajā kārtā) un uz šosejas (Belohvoščiks damina trešais no beigām 39. dalībnieku konkurencē), tomēr turpinājums bija lielisks - dāmas aizraujošā spēlē, iemetot grozu 2.7 sekundes pirms beigu signāla (bravo Anete!) uzvarēja Brazīlijas iemītnieces (79:78). Par labu garastāvokli turpināja rūpēties arī mūsu kungu volejbola duets - trijos setos pievārēti šveicieši un mūsējie tiek tālāk, pietam ar uzvaru savā apakšgrupā! Tas viņiem jau dod vismaz 9. vietu turnīrā. Andreja Dūdas peldējums 200 metros gan nebija tas labākais, bet nu šķiet, viņš nostartēja savu spēju robežās un par 38. vietu no 46 gabaliem, varam tikai priecāties.

Ceturtdien (Olimpiādes 6. diena) vienīgais starts Andrejam Dūdam 100m tauriņstilā - diemžēl ne pārāk veiksmīgi - 59. no 65.

Vēl interesanti:
Kamēr ķīnieši ievāc katru ceturto sacensību godalgu, tikam Maikls Felpss pieķeksē savu ceturto un piekto zeltu ASV medaļu groziņā.

Kamēr mūsējie pūšās un gatavojās saviem startiem, tikam broļukas basketbolisti pievār vareno Krievzemes izlasi (86:79), līdz ar to, savā atlases grupā atrodās pirmajā vietā. Tikam vingrošanas daudzcīņā uzvar ķīnietis, šaušanā trīs pozīcijās uzvar ķīniete, loka šaušanā uzvar ķīniete, džudo uzvar ķīniete - un tā gandrīz katru dienu...

Lai nu kā, turpmākās dienas solās būt visnotaļ bagātas mūsējo startiem - sākās vieglatlētikas sacensības! Un turpinām just līdzi baltiešu izlasēm un protams arī visiem citiem, kas nav ķīnieši :) (jā, man nepatīk, ka kāda valsts jau sportu pārvērš par - mūsējie pret pārējiem).
LinkGribi ko teikt?