Posted by [info]spiritualized on 2009.11.23 at 11:13
Atsaucoties uz vienu komentāru 'pajautā' komunā:

"Svarīgi, lai viņš būtu izglītots un man ir no svara arī viņa ienākumi. Iespējams, esmu mantkārīga, taču vīrietim ir jāspēj nodrošināt sievieti"

Nesaprotu tās sievietes, kas uzstāj, ka vīrietim vajadzētu uzturēt/nodrošināt sievieti, tipa "es gribu būt vājais dzimums, apmaksā mani, kamēr es staigāju pa skaistumkopšanas saloniem un tērēju tavu naudu, yo".
Tas, ka esi sieviete nenozīmē, ka tevi vajadzētu uzturēt kā kaut kādu garīgi vājo un nespējīgo. Nemaz nerunājot, ka tagad retais nopelna tik daudz, lai varētu uzturēt vēl vienu pieaugušu cilvēku bez sevis un spēt nomaksāt visus maksājumus un kredītus.
Nemaz nerunājot par iedomību, varētu padomāt, ka visi džeki ir neglīti lohi, kas nevar atrast sev sievieti, tipa sieviete ir tik unikāla "prece", ka par to ir jāmaksā.

Cita lieta, kad sieviete gaida tavu bērnu vai to kopj, u know, teh family, bet tas jau ir cits stāsts, runa ir par attiecībām nevis ģimeni.

Neenu, man jau patiktu, ja es vairāk pelnītu un varētu uzturēt kādu, bet ne jau nu pēc pieprasījuma, I have a pussy, sou.. everything is on u.
Not.

Reply to this entry:

From:
Username:
Password:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs your IP address when posting.