Posted on 2009.05.14 at 10:59

Comments:


ziemeļi
[info]ziemelji at 2009-05-14 15:35 (Linkz)
pedofīli reāli pārkāpj likumu un padara citus par upuriem, nodarot tiem fizisku un morālu kaitējumu, kā arī tur ir iejauktas nepilngadīgas persōnas. tam nav NEKĀDA sakara, ja divi cilvēki ir laimīgi kopā, nevienu tas neietekmē, neviena ļaunu nenodara, nepārkāpj likumu utt, nu džīzas kraist, tas nedara neko ĻAUNU, un tur nav iejaukti bērni un dzīvnieki
dusk
[info]dusk at 2009-05-14 15:41 (Linkz)
pedofīli pārkāpj likumu! Relatīvi likumus izdomā cilvēki. A davai pa pedofīlu tiesībām un pieņemam atpakaļ, ka meituku var drāzties, precēties no 12 gadu vecuma.
relatīvi - skatīt manu atbildi par ietekmi. Pluss neviens parasti neprotestē pret to ka geji dara ko grib. Protestē parasti un es ar taj skaitā. Ka viņi saka vot tagad mēs precēsimies(kāds sakars laulības institūcijai ar diviem večiem - nekāds), vot tagad audzināsim bērnus wtfk!!!, to ka iet gājienā un stāsta es mīlu savējos (wtfk!!!). Taj pašā laikā heteresoksuāli dabū sodu, ja mīlējās mašīnā publiskā vietā. vai arī daudzās valstīs aizliegts skūpstīties sievietei un vīrietim publiski wtfk!!!. Geju attiecības ir tīri propaganda.
dusk
[info]dusk at 2009-05-14 15:55 (Linkz)
dodiet man līdzekļus un pēc 10-20 gadiem daudzās pasaules valstīs pedofīli ar būs legāli. tas šobrīd notiek ar geju tiesībām. Tur kur tās ir normalizēts ātrāk vnk labāka augsne. Piemēram Zviedrija. ā ļoti ilgi sabiedrībā akceptēja dauņu (vai ko tamlīdzīgu, slinkums meklēt) iznīcināšanu. Līdz 70tiem gadiem. Tā kā viss ir mainīgs tā tolerance pastāv tik gadus padsmit.
Previous Entry  Next Entry