Posted by [info]gonzokidd on 2009.03.25 at 14:07

Pirmkārt gribēju apsveikt tevi ar uzvaru jebkurā disciplīnā & kategorijā, kurā vien vēlies mani uzvarēt! Šādu prieku tev neatņemšu!
Otrkārt mēs visi izejam cauri tīņu fāzei, kad gribas būt par citiem labākam, populārākam, tos „iznīcināt” utt. Kaut visai iespējams, tā ir mirstošās R. kultūras pazīme, kad daudzi šai fāzei tā arī netiek pāri...
Es patiešām nepārmetu tev par rakstīšanu uzmanības piesaistīšanas nolūkos. Vienīgais ieteikums bija – ja reiz esi izvēlējies šādu ceļu – cieni savus lasītājus!
Par sevi varu vēlreiz teikt: es nepiedalos cīņā par popularitāti & uzmanību, esmu ārpus tās. Piezīmes blogā veicu sev, tomēr padomājot par formu & saturu, ja reiz šī ir publiska telpa, ja šo lasa daži man nozīmīgi cilvēki ārpus cibas.
Par nopietnību tev ir daļēja taisnība, jā es patiesi rakstu godīgi & cenšos to darīt maksimāli patiesi priekš sevis; ja tas ir nelietīgi, lai ir.

P.S.1 Man palika iespaids, ka par gonzo literatūru tev ir visai aptuvens priekšstats. Katrā ziņa tās sāls noteikti nav maksimāli pārspīlēti vai izdomāti notikumi.
P.S.2 Ar Heidegeru tev patiesi nav nekāda sakara, tas ir no insaideru jokiem „vēl no pamatskolas”.
P.S.3 Katru trešo vārdu iebāzt no random svešvalodas patiešām nav ne liela meistarība, arī stilīgums tur ir visai bārdains. Ja godīgi, tas izskatās visnotaļ pāķīgi...
P.S.4. Es nemaz neturu ļaunu prātu, ja godīgi pasaki, ko domā! Tomēr ieteiktu katru apdraudējumu pašlepnumam automātiski neuzskatīt par bezmērķīgu uzbraucienu.
Mieriņš!

Reply to this comment:

From:
Username:
Password:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs your IP address when posting.