Posted by [info]spiritualized on 2008.05.18 at 23:33
Aha, esmu sekotājs lielās filozofijas ideoloģijas kultā, wait what?
Mēēn, man nevajaga pseidointelektuālu mēģinājumu mani izownot mana paša ierakstā, it īpaši no kāda, kurš acīmredzami neizprot filozofijas galveno principu - rosināt domu, šī ieraksta mērķis iespējams arī ir likt katram aizdomāties "vai es nesekoju pūlim? kas es esmu? ko es gribu?" u.tml., bet tas viss arī tur paliek, kāda galvā, kāda doma tiek pacelta, apstrādāta un izfiltrēta, tas nav uzreiz jāizklāsta komentāros kādam nepazīstamam cilvēkam no interneta kurš ir izlēmis izspēlēt kaucošā rebel kinga un morālo normu aizstāvja kārti.
Un kādā sakarā Tu uzbrauc Nīčem? Viņa filozofija par pārcilvēku un amorālismu nav tik sekla kā tā var likties braucot garām wikipēdijas ierakstiem or some shit ko interneta intelektuāļi parasti labi pieprot, jā, nahuj grāmatas, izvilksim pāris faktus no kādas interneta sūdu bedres un trauksimies pretīm zvaigznēm.
Kaut viņš būtu pats Džeks Rippers, tas nemaina viņa vārdu saturu, filozofija ir kā auglis, Tu apēd labo daļu, cik nu tu vari noteikt, kas ir labs un slikts, un izmet puvekļus un kauliņus, te tev nav ideoloģiju, te tev nav bara un masu, te ir tikai domas un idejas un to apstrāde.
Un kāpēc tev liekas, ka es sevi kaut kādā veidā paceļu virs citiem?
Bāā, kā man riebjas šī PRET attieksme, internet, it really makes people retarded.

Reply to this comment:

From:
Username:
Password:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs your IP address when posting.