29 Jūnijs 2007 @ 13:59
TuC TuC..  
Nevar saprast, kas a to laiku shodien laukaa.. it kaa silc, it kaa nee.. sauliites nau, bet neliist arii..
Taa nu es te seezhu un gaidu, kad Raimis maajaa atbraukaas.. varbuut liidz frizierim uzspeeshu.. tad veel shis tas jaapadara un tad, varbuut, ja uzspiidees vaiksme, aizbraukaasim kko iepirkt, citaadi galiigi iesuunojushi jau!

Vakar uz meegjinaajumu akal bijaam.. nu galiigi nekaads.. nepatiik man vairs taa shtelle.. nu ne jau dziedaashana, bet attieksme no citu puses.. tomeer, ja cilveeks grib kaadaa jomaa kko sasniegt, tad, manupraat, ir jaabuut kkaadai atdevei, bet peedeejaa laikaa nekaa pamliidiiga nau!!! Viens nokavee pusstundu, otrs stundu, treshais jau stundu saka, ka peec 5 min buus, un beigaas vispaar neierodas.. tad kaada vella peec jaamaksaa naudu par sava laika bezjeedziigu noteereeshanu, vienkaarshi, seezhot un gaidod kkaadus mudakus, kam tas vispaar nesaista??? :/ DUSMIS!!!

Raiens jau 1,5h ir noguleejis savu eedienreizi.. nu lai chuch arii..

Ehs.. es laikam esu paaraak emocionaala.. taada dusma paraava, kad kaiminju Skaidriite izsaucaas, ka resnas kaajas manam puikinjam.. vai vinjsh, gadienaa, neesot paarbarots!!! KAZA VECAA!!! Kas ta man beernu badaa jaatur??? Vinjsh gandriiz preciizi ieveero visas eedienreizes un arii eed, tik, cik paredzeec visos noraadiijumos..
Pfu.. pahsai vinjai resnas kaajas!!!

Varbuut riit paspeedees iespeeja uz klubu aiziet padancoties!!! Ehs, kaa es peec dejoshanas esu sailgojusies.. Klubs nau mana miiljaakaa vieta, kur vasaraa iet, bet tik un taa, galvenais jau tomeer ir sabriedriiba un muuzika! Nu, cereesim, ka Raimis piekritiis.. bez vinja jau a neieshu!!!

Veel viena labav lieta, ka vinjsh izlidos 3. nevis 1.! Vismaz, nedaudz extra laiks mums abiem!!!

Nja, nu ta gaidu Raimi maajaa taaljaak..
 
 
Garastāvoklis:: DUSMIS!!!
Mūzika: TuC TuC!!!
 
 
( Post a new comment )
Lienita[info]spindzeliite on 29. Jūnijs 2007 - 21:05
Ir gan, vai ne? :)
Shodien ka raz, iepirku jaunas zekjiites vinjam!!! Tb ompenseejot juurinjaa pazaudeetaas (pie Bellas Kalngalee)
(Atbildēt) (Iepriekšējais) (Link)