18 Maijs 2004 @ 22:07
Sūūūūperrrr...karuseļi!!! =o)  
Vīīī...ko tik es šodien nesadarīju... No rīta bī jāsatiekās ar labāko draudzeni...jāparunājas, tā teikt!!! Uz skolu, tātad, cik noprast var, neaizgāju un referātu tā arī nenodevu...vīī`- kas man skolā tagad sagaida!!! =oP Palika nu ļoti, ļoti garlaicīgi un skumji (pēc sarunas)...izštukojām, ka jāpaēd un jāsadomā ko jautru...=o) Ašā ideja,...bet paņēmām pus gramu zāles!!! Opā!!! =oP Kamēr zāle vedās...aizbraucu pie sava mīļā jaukā džeka - Māra...un pēc 3 1/2 gadu pārtraukuma pagaršoju labi daudz alus (jo nekā cita nebija un man nu ļoti gribējās pidzerties...neskatoties cik un ko)...biki karuselītī pavizinājos, kojās pasēdēju...Belliņa pazvanīja, ja nemaldos, tad es nebī vienīgā, kas ar viņu runājās!!! =oP Un tad jau man zāle bī atbraukusi un bī akal jābrauc pīpoties!!! Aizkaruseļojos līdz centram un pavisam drīz jau varēju ne tikai karuseļoties, bet arī lidot un smieties līdz asarām!!! =o) Un tad, biki atgājusi, varēju puskaruseļoties, pa pusei lidojot, doties mājā mācīties!!! =o) Tagad esmu te...sēžu (vairs nekaruseļojos) un štukoju...vai tas viss bī vajadzīgs...??? Laikam jaf kādreiz vajag gan... =o)___)
 
 
Garastāvoklis:: vairs nekaruseļojos...
Mūzika: Hulio - "Gangstas' paradise"
 
 
( Post a new comment )
Bella[info]bellucis on 18. Maijs 2004 - 22:41
Re: btw ;-)
hehe oki.. gan jau dabūsi.. turēšu ikšķus par tevi ;-)) ehh.. nju tāks derētu ko uzēst.. tb padzert kefīru ;-)) hehe oki.. a kas Denisam.. pasaki.. es grib zināt? ;-)))) un kas man tur teica ka palogu izcels.. un vispār ar ko es runājusi biju pa mobīlo?? ;-))
(Atbildēt) (Iepriekšējais) (Diskusija) (Link)
Lienita[info]spindzeliite on 18. Maijs 2004 - 22:49
Re: btw ;-)
Tamm...jā, īkšķus turi ritīgi ritīgi!!! =o)
Lieta bī tāda, ka es ākstoties teicu Denisam, lai brac 5dien, ka tu viņu gribi!!! (viņš saprata, ka tas bī jox)... Un kad pārējie 5 džeki dzirdēja, tad panesās...lai tu brauc uz kojām - viņi arī tevi gribot!!! =o) Es tev uzpīxtināju un iedevu parunāties HWZ - neatceros kā visus sauc!!! =o) Nu tā... A par to logu celšanu es pat nedzirdēju!!! Deniss šodien aplauzās - veselas divas meitenes viņu atšuva!!! Eh...viņš visas koļī!!!
(Atbildēt) (Iepriekšējais) (Diskusija) (Link)
Bella[info]bellucis on 18. Maijs 2004 - 22:53
Re: btw ;-)
haha.. nu nabadziņš... visas atšuj.. nu tad man laikam būs jādara tā pat.. ;-(( btw a kāpēc viņš 5dien negrib braukt? ;-)
(Atbildēt) (Iepriekšējais) (Diskusija) (Link)
Lienita[info]spindzeliite on 18. Maijs 2004 - 22:59
Re: btw ;-)
Nezinu kāpēc viņš negrib!!! Laikam abi ar Māri sadomājuši uz Salacgrīvu braukt, vai kaukā tā!!!
(Atbildēt) (Iepriekšējais) (Diskusija) (Link)
Bella[info]bellucis on 18. Maijs 2004 - 23:06
Re: btw ;-)
jauki.. ļoti jauki.. ta jau Māris ar nebūs.. bā.. un vispār.. jauki ;-))
(Atbildēt) (Iepriekšējais) (Link)