17 Maijs 2004 @ 23:46
Cik viegli ir piečakarēt idiotus!!!  
Man jau sen vajadzēja līst gultiņā, jo acis krīt ciet, bet miedziņš nenāk nemaz!!! =o)
Visu vakaru, kad beidzu pļāpāt Cibā, runājos ar NeDraudzeni tanks.lv un secināju, ka viņa pa visiem spēkiem cenšās sakūdīt mani pret manu labāko draudzeni un otrādi!!! Laikam bija iedomājusies, ka es kaut kāda dura esmu...īstenībā viss baigi gudri bija izdomāc un es pat uz brīdi noticēju, bet ienāca laba doma galvā...vienmēr vēlvienreiz jāpārbauda pat nenozīmīgi sīkumi... =o)
Izrādījās, ka sīkumi nemaz nav tik nenozīmīgi... =o) Re cik es gudra!! Bet tomēr...viņa naf tik gudra kā domā...
Paspēlējām ar mariju teātri, pārsūtījām NRG (niks tai kucei tāds) un šamā noticēja, ka viņai viss ir izdevies... =o) Tālākā rīcība vēl tikai sekos...
Rīt ar Mariju satikšos, visu izrunāsim un ta jaf redzēs kā viss beigsies... =o)
 
 
Garastāvoklis:: cranky
Mūzika: Nezinu kas tā pa dziesmu, bet ņu baigi jaf forša!!!
 
 
( Post a new comment )
Bella[info]bellucis on 18. Maijs 2004 - 18:38
ēēē... tā i tā pati kas toreiz arī kūdija Mariju kad bija tev uz hoki jāiet.. ja? ;-)) nē nu forši... hihi kārtīgi tai kazai atspēlējieties ;-)))** mc.. ;-)))

P.S. par rītdienu sarunāsim konkrētāk ja tev sanāks te ielīst šon ;-) bet ja nesanāk (ceru ka šito kaukad izlasīsi) - tad vārdsakot brauc pie manis.. pa nakti droši varēsi palikt.. man tagad mājās brīvība tā teikt.. ;-)))
(Atbildēt) (Diskusija) (Link)
Lienita[info]spindzeliite on 18. Maijs 2004 - 21:50
Nu ta jaf tagad varam runāties - es ir uz brītiņu te!!!
Tai kucītei man vais naf ko teikt...bet ja ir, ta viņa toč neko neteiks!!! Blin...gribu viņu satikt...tā aci pret aci!!! =oP Jap...tā bī tā pati!!! =o)
(Atbildēt) (Iepriekšējais) (Link)